Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelentkezhetek a munkára?...

Jelentkezhetek a munkára? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
most derült ki, hogy pár hetes terhes vagyok (orvosi papírom még nincs róla ). Jelenleg is dolgozom egy ételbárban, de napi 12 órát állok és kaják között vagyok. ( nem igazán bírom ). Itt is nemrég kezdtem dolgozni kb 1 hónapja, ezért nem akarok már most táppénzre menni. Találtam egy másik melót, ahol napi 8 órába ülhetek, nem megterhelő. Jelentkezhetek így az új munkára? Kötelességem szólni az új munkáltatónak hogy terhes vagyok, vagy mivel ilyen korán észrevettem , később mondhatom e azt hogy nem tudtam, hogy babát várok mikor jelentkeztem. (hozzá teszem a mostani munkahelyem egy kis kajálda nem akarok kicseszni a főnökömmel hogy elmegyek táppénzre az új munka meg egy nagy cégnél van és valószínűleg végig tudnám dolgozni a terhességet )

2015. júl. 23. 12:52
 1/3 szántóvető ***** válasza:
jelentkezz az új munkára.1 hónap munka iszony után még felmondási idő sincs,bejelented hogy elmész és kész.
2015. júl. 23. 13:06
 2/3 A kérdező kommentje:
És az új munkahelyen nem lesz gond belőle hogy terhesen mentem oda dolgozni? Mert ha előre szólok tuti nem vesznek fel.
2015. júl. 23. 13:23
 3/3 szántóvető ***** válasza:
ezt nem tudom megmondani.dehát nem tudtál róla és kész :)
2015. júl. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!