Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önkéntes munkára jelentkezhete...

Önkéntes munkára jelentkezhetek a tűzoltókhoz?

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo, hogy le kell dolgoznom 50 orat iskolai "kotelezo" onkentes munka szoval 16 eves vagyok es az erdekelne hogy a tuzoltosagnal ledolgozhato-e . Valaszokat varom / koszonom

2014. jan. 15. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, legalábbis nálunk Tiszaújvárosban van rá lehetőség. Mivel Miskolc van a témakörökben, ezért gondolom, hogy miskolci vagy. Miskolc egy megyeszékhely, sok a lehetőség. Beszélj az o.főddel erről, neki tudnia kéne. Én szerintem lehet, de mint mondtam, nem miskolci vagyok.
2014. jan. 15. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, miskolci vagyok! az o.főnk aztmondta hogy nem igazán tudja szóval menjek be a tüzoltóságra és akkor ott kérjek eligazítást?
2014. jan. 15. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Igen. Menj be és kérdezz rá. Ha azt mondják, hogy nem, akkor sem lesz semmi, haegignore
2014. jan. 15. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Igen. Menj be és kérdezz rá. Ha azt mondják, hogy nem, akkor sem lesz semmi, ha meg igen, akkor csak kérni kell az igazolást tőlük, hogy ott dolgoztál.
2014. jan. 15. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon köszönöm a választ!
2014. jan. 15. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és bocsi a haegingore-os válaszra, face-en rám írtak angolul, és beleírtam ebbe is :D
2014. jan. 15. 17:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj, lényeg az hogy tudtál segíteni, köszi :D
2014. jan. 15. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Lenne megegy kerdesem te ugye aztirtad tiszaujban vagy tuzolto akkor megtudod mondani hogy ott mi a faladata az onkentes "diak" - nak?
2014. jan. 15. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igazából semmi. Komolyan. Elmegy az ember és ilyen biztonsági előadásokat tartanak. Semmit nem kell csinálni.
2014. jan. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!