Önkéntes munkára jelentkezhetek a tűzoltókhoz?
Figyelt kérdés
Arrol lenne szo, hogy le kell dolgoznom 50 orat iskolai "kotelezo" onkentes munka szoval 16 eves vagyok es az erdekelne hogy a tuzoltosagnal ledolgozhato-e . Valaszokat varom / koszonom2014. jan. 15. 16:56
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg igen, legalábbis nálunk Tiszaújvárosban van rá lehetőség. Mivel Miskolc van a témakörökben, ezért gondolom, hogy miskolci vagy. Miskolc egy megyeszékhely, sok a lehetőség. Beszélj az o.főddel erről, neki tudnia kéne. Én szerintem lehet, de mint mondtam, nem miskolci vagyok.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, miskolci vagyok! az o.főnk aztmondta hogy nem igazán tudja szóval menjek be a tüzoltóságra és akkor ott kérjek eligazítást?
2014. jan. 15. 17:12
3/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Igen. Menj be és kérdezz rá. Ha azt mondják, hogy nem, akkor sem lesz semmi, haegignore
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Igen. Menj be és kérdezz rá. Ha azt mondják, hogy nem, akkor sem lesz semmi, ha meg igen, akkor csak kérni kell az igazolást tőlük, hogy ott dolgoztál.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon köszönöm a választ!
2014. jan. 15. 17:18
6/9 anonim válasza:
Ja és bocsi a haegingore-os válaszra, face-en rám írtak angolul, és beleírtam ebbe is :D
7/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj, lényeg az hogy tudtál segíteni, köszi :D
2014. jan. 15. 17:23
8/9 A kérdező kommentje:
Lenne megegy kerdesem te ugye aztirtad tiszaujban vagy tuzolto akkor megtudod mondani hogy ott mi a faladata az onkentes "diak" - nak?
2014. jan. 15. 19:09
9/9 anonim válasza:
Hát igazából semmi. Komolyan. Elmegy az ember és ilyen biztonsági előadásokat tartanak. Semmit nem kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!