! Gates of andaron! Mire jó "Derion öltözéke"? Hogy lehet levenni? -azon kívül hogy meghalsz és akkor lejön rólad. Mikor érdemes használni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 19:46
1/4 anonim válasza:
Ha a háborús zónában a területet elfoglalta az ellenfél királysága, nem tudsz beszélni az ott lévő NJK-al. Szerencsére akkor tudsz velük kommunikálni, ha álruhát hordassz. Ha használod ezt az öltözetet, az örjáratokat megtéveszted, és tudsz beszélgetni a küldetést adókkal. Az ellenséges játékosokat nem téveszti meg az álruha. A kereskedőktől tudsz ilyen öltözéket beszerezni a kezdő faluban vagy a királyságod fővárosában.
Miután felvetted az álruhát, nem tudsz elfogadni több küldetést a saját királyságodban. ahhoz, hogy levedd a ruhát, klikkelj jobb egérgombbal a öltöztető ábrára, és válaszd ki a Effekt eltávolítása tárgyat. Ezután ismét saját királyságod karaktereként leszel azonosítva.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2010. márc. 10. 14:08
3/4 A kérdező kommentje:
fogadjunk hogy GM-vagy
2010. márc. 10. 14:09
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem GM ezt mindenki tudja, még én is, mert már elég profi vagyok a GoA-ba, a deri öltözék arra jó hogy a derioniak ne tudjanak megtámadni, és levenni úgy tudod, hogy a bal felső sarokban van egy kis kép, arra jobb klikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!