Az ciki ha a sulinkba a március 15-i műsoron egy táncnál a színpadon lehajolunk és pont a nézők látni fogják a fenekünket! Ez ciki?
találjatok ki valamit. vagy írasd ki magadat a dokival az egész hétre. sőt jobbat mondok. osztáltársam 2 hétig most nem jön suliba mert bárányhimlős. mond azt hogy te is az vagy és akkor tuti hogy nem fognak hívni hogy menjél a táncikára
megint én voltam. D.F
jó csak azt mondta a tanár hogy aki megbetegszik annak is jüönnie kel mertkülönben igazgatóit kap..
na jó most már télleg végem ! ár semmit sem lehet tenni.. jól leégünk
sok sikert hozzá előre is. amúgy is jön a hétvége és megmondod hogy hétvégén összeszedtél valami fertőző vírust vagy valamit.
D.F. voltam
na figyelj, hány éves vagy? szerintem szard le hogy mi lessz a többiekkel meg a szövegeddel. azt majd megoldják a tanárok elvégre azért fizetik őket többek közt. nem? na látod.
D.F
13 vagyok
lehet hogy igazad van!! nem megyek el és kész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!