Atomkaa4ever kérdése:
Rappelni szerenék, ez érdekel a legjobban csak hogyan? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos rappalni szeretnék,még időben elkezdeni. Tizenéves vagyok,és akarhányszor megemlitem ezt a családom előtt,barátok előtt..csak nevetnek és egy hülyének gondolnak. Pedig engem ez érdekel a legjobban. Szöveget tudnák irni,csak zenét nem találok hozzá vagy azt honnan kell szerezni?2015. júl. 13. 14:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem tudnál írni szöveget mert még ragozni se tudsz helyesen meg írni se.
De arra esetleg gondoltál, hogy nem tudsz rappelni csak te hallod jónak?
2/5 anonim válasza:
@atomkaa4ever: ebből a pár sorból írélve vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon hülye. inkább ne rappelj. van elég szemét így is
3/5 Yoni03 válasza:
Siska Finuccsi is megmondta, hogy aki rappelni szeretne, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, az már halva született ötlet
4/5 anonim válasza:
Ajánlom hogy olvass. Sokat! Szépirodalmat főként, de igazából MINDENT, újságokat, könyveket, mindent ami a kezedbe esik. Próbálj rímeket találni szavakra. Figyelj oda magyar nyelvtan órán (nem oltogatásból, ez komoly). Várj amíg mélyül a hangod valamennyire, csak utána vesd bele magad az egészbe (az írásodból ítélve még fiatal vagy, de ez nem baj). Nyiss ki egy szótárt, és bővítsd a szókincsed. Ha már szövegileg megállod a helyed, ajánlom hogy YouTube-n indíts el egy old-school rap instrumental-t és arra nyomd a szöveged. Vedd fel, hallgasd vissza. Javíts a hibáidon. És a legfontosabb: hallgass minőségi rap zenét, ha komolyan ezzel akarsz foglalkozni. Ez alatt értem: 2Pac, Biggie Smalls, Bone Thugs-N-Harmony, NWA, Public Enemy, Snoop Dogg (régi számai), stb. Magyarok közül: Siska Finuccsi, Funktasztikus (!), Sub Bass Monster.
5/5 anonim válasza:
“Never surrender, it's all about the faith you got: don't ever stop, just push it 'till you hit the top and if you drop, at least you know you gave your all to be true to you, that way you can never fall” -Tupac Shakur
“Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender.” -Tupac Shakur
ezeket tartsd észben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!