Kis területen mit érné meg legjobban termeszteni?
Ez nagyon kicsi terület, de azért lehet vele valamit kezdeni.
Első kérdés, hogy mekkora összeget tudsz rákölteni? Mert ha a nagy részére fóliasátrat húznál, akkor ott már nagyobb lehetőségeid vannak. Még ha fűtetlen is.
Gyümölcsfával nem éri meg foglalkozni ekkora területen, mindenképp zöldségben vagy szamócában gondolkoznék. Úgy tudom, hogy a szamóca már ekkora területen is elég szép hasznot tud hozni. De érdemes valami vetésforgó tervet készíteni, mert nem jó hosszú távon egy területen szamócát termeszteni.
Hát az biztos!
Csak itt a gond az értékesítéssel lenne elsősorban mert ugye találni kellene egy felvásárlót mert ez már nem olyan kis mennyiség és Vas megyében nem tudom mennyire van ilyenre lehetőség hogy az ember találjon egy fix felvásárlót! Mert ha jól tudom őstermelőként egyszerre tudnám értékesíteni is de ugye ha nincs aki megveszi akkor nincs értelme belefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!