Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan valaki aki nem...

Van itt olyan valaki aki nem fogyaszt drogokat, de valamiért mégis NAGYON vonzódik hozzájuk, az egész légkörhöz, meg minden?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Az számít,ha MÁR nem fogyasztok?Én drogos voltam,de csak füves cigi,LSD,extasy,speed és egyéb parti drogok.Már leszoktam,de "vonzodom" a drogokhoz.Igazából nem maga a drog hiányzik,hanem az a világ.Magamnál voltam mindig,csak semmiért nem aggodtam.Sokan azt hiszik,hogy magamnál se voltam,de ez nem igaz.Emlékszem mindenre.Jó emlékek jönnek fel bennem a drog szóra,az a szabadság,amikor azt teheted,ami tetszik.Én mondjuk csak egy kis részét ismerem a "drogos világ"nak,de nem is akartam belekeveredni jobban.A bátyám heroin függő(most van elvonón,már fél éve),és én nem akartam az ő példáját követni.Ezért szálltam ki az egészből.De még mindig vannak olyan fél-fél órák,mikor legszivesebben visszacsöppenék abba a világba.A múltam miatt sokan elítélnek,amit valamennyire megértek,de aki nem volt drogos,az nem érti meg ezeket teljesen.

22/L

2010. márc. 4. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!