Nagyon várom a sulit. Mit tegyek ez ellen?
hányadikos vagy?szerintem ez ellen nem lehet mit tenni, en 7-edikes vagyok és nagyon nem várom a sulit.
de ha azt akarod esetleg hogy gyorsan elmennyen a nyár akkor sokszor találkozz barátaiddal,osztálytársaiddal.
menny el velük biciklizni,focizni,moziba stb.
Kedves második válaszoló!
Én is a suliba való tanszerek, jó cuccok bevásárlását/összepakolását várom még veszettül :D ezt el is felejtettem mondani :) leginkább akkor jön rám ez a "deváromasulit" dolog, amikor olyan sorozatokat/filmeket nézek, ami egy (általában) középiskolában játszódik, még akkor is, ha tudatában vagyok annak, hogy azért az én sulim nem olyan fenékig tejfel dolog, mint amit a tv-ben látok :D
Kedves harmadik válaszoló! :)
Köszönöm a tanácsod!:) viszont (nem tudom hogy pozitív, vagy negatív dolog-e ebből a szempontból nézve) nem kaptunk közelező olvasmányt, mivel a tanár év közben akarja velünk kiolvastatni :D azonban a többi javaslatod jól hangzik :D
Hú,én is várom.A szüleim pedig hülyének néznek. :S
Én is 7.be megyek.Talán a rengeteg alvás segít.Bár kétlem,hogy ez menne.egyet tudok ajánlani:olvass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!