A mamám elolvasta a naplómat ás veszekedés során elővette amit írtam mit tegyek?
Próbáld meg elrejteni a naplót. Nincs semmi köze hozzá. :/
Meg ha nem veszi észre kutasd át a szobáját, hogy nincs-e másolat vagy vmi. Ha ő kutakodottt, neked is van hozzá jogod. ;|
Sosem értettem, miért írnak az emberek naplót. A logika azt diktálná, hogy az ember - ha nem muszáj - nem csinál maga ellen semmi kompromittálót. A lényeges dolgokra úgy is emlékszel, a többi meg úgy sem érdekes.
Ha már megtörtént a baj, nem sokat lehet tenni. Anyukádat valóban szembesíthetnéd azzal, hogy baromira nem szép dolog, amit csinált. Esetleg megkérdezheted, hogy ő hogyan érezné magát, ha a legszemélyesebb, gondolatait, dolgait valaki kiteregetné. Hogy nem érezné-e magát kínosan, kiszolgáltatottnak. Ha ebbe nem gondolt bele, akkor legközelebb gondolkodjon, mielőtt cselekszik. Ha belegondolt, akkor annál rosszabb, mert szándékosan akarta ilyen kellemetlen helyzetbe hozni a saját lányát, ami valószínűleg rosszabb, mint amit a naplódban olvashatott.
Én a helyedben elégetném a naplóimat (látványosan, ezzel is burkolt szemrehányást téve az azt illetéktelenül olvasgató személynek), és a jövőben hanyagolnám a naplóírást. Illetve, "bizalmam jeléül" a közeljövőben a lehető legkevesebb információt osztanám meg magamról az illetővel szemben. Éreztetve ezzel, hogy eljátszotta a bizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!