Ha nyers akácoszlopot hosszában ketté vágom, majd oszlopra 2,5 m távolságra vízszintesen a két végénél rögzítem, vajon mennyire deformálhatódig el. Vagy esetleg semennyire?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 08:26
1/8 anonim válasza:
Ha leírod az oszlop méreteit és hogy milyen az alakja, meg hogy mekkora súlyt akarsz rá akasztani, kiszámolom.
2/8 anonim válasza:
én javaslom hogy várd meg amíg kiszárad lehetőleg hagyd rajta a haját,de látom nyersen akarod használni deformálódni nem fog nagyon de mint az állat szét repedhet
és ez ugye szabályozhatatlan,de egy év múlva mindenképp kezeld le valamivel(lenolaj)
3/8 A kérdező kommentje:
Az oszlopok 9-13 cm átmérőjűek. 2,5 m hosszúak. simán kettévágva fogatnám fel őket a két szélénél 1-1 csavarral. sajnos muszáj vagyok nyersen felrakni, mivel csak ilyet tudtam szerezni és az idő szorít
2010. márc. 3. 09:20
4/8 A kérdező kommentje:
Ja. És kör oszlopok. Nagyjából egyenes
2010. márc. 3. 09:21
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz megterhelve
2010. márc. 3. 09:22
6/8 anonim válasza:
ha valóban nem lessz megterhelve akkor szerintem minimális lessz a deformálódása. szerintem a közepén max olyan 5 cm lelógással fog deformálódni ha nincs rajta súly. meg persze függ attól is hogy a két tartóoszlop mennyire stabilan van a földben.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. márc. 5. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!