Miért csak 2 hét múlva lesz Pretty Little Liars rész? Szerintetek ki lesz "A"? (csak olyan írjon aki az eddigi összes részt látta! )
Sara nekem is gyanus volt de aztán végiggondolva az egészet ő nem lehet "A" mert minek zárta volne saját magát a babaházba 2 évre. Aztán gondoltam, hogy a lányok közül valaki. Nézzük;
Aria: Bármelyik barátját megcsalta "A" sose fotozta le, viszont a 3X13-ban majdnem lelökik a vonatrol, de ott Wilden és Melissa tevékenykedett...Wilden meghalt és utána is itt van "A"...Melissa pedig bevallott mindent Spencernek..vagy mégse?!
Emily: Mindig is gyanus volt nekem..olyan kis sunyi, viszont a 4.évadban talán 4x11 vagy ott körül Ravenswoodban "A" majdnem kettéfűrészeli.
Hanna: Mona barátnője és lett volna inditéka, hogy bántsa a lányokat hisz "HájasHanna"-nak nevezték, de "A" legelőször neki okozott fizikai sebesülést ugyhogy nem hiszem, hogy ő lenne.
Spencer: A gyogyszerek miatt mondjuk akár lehet ilyen személyiség hasadása és ha jobban belegondolunk "A" vele volt a legkiméletesebb. Az 1.évadban Ian akarta lelökni a templomban és NEM "A", a 2.évadban Mona akarta lelökni a sziklárol igaz ő "A" volt de nem a fő, de "A" ráakarta kenni az egész gyilkosságot stb igy ő se lehet "A"
Alison: 2 évig menekült "A" elől...de ott van pl Mona ő saját magának is küldött üzit stb mielőtt kiderült volna, hogy ő (is) "A"
Valaki olyannak kell lennie aki sportos, erős, furfangos és ELMEBETEG! Szoval szerintem valaki a Radley-ből lesz "A"...mi van ha Charles nem is fiu hanem lány?! Charlotte..és pl ha van egy második neve? És azt használja? Bathany...ő is szőke és utálja Alison-t..de a többi áldozat ellen mi lenne az inditéka? Nem is ismerhette őket. Álitolag olyan valaki "A" akit már láttunk az első évadban is..Ehhh belefáradram a gondolkozásba 😂😂😂 lesz ami lesz 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!