Jó napot nekem van egy Suzuki Sepia zz robogóm fel lett újítva új hengerszett, dugó gyűrűk, új az összes gyújtás rész karbi kitakarítva, de szerintem azzal lehet a baj mert ha fújok neki anyagot akkor pöffen csak mit lehetne vele csinálni még?
Annyi hogy kapott egy teljesen új hengerszettet új az egész gyújtásrész a trafóval együtt a karburátor teljesen ki lett tisztítva az elektromos szívatóba az a patron meg lett nézve az tágul szépen. Ha üzemanyagot spriccelek be neki akkor régebben elindult vagy ha befogtuk a levegőszűrő felől, de most már csak pöffen egy kettőt mióta meg kapta az új henger szettet. De szerintem a karbival van valami.
Ilyenkor milyen trükköket lehetne vele csinálni, hogy elinduljon.
meg a kompresszió is nagyon jó milyen karbit tett fel rá ha szabad kérdeznem?
Meg nekem rossz a fesz szabályzó is és ezért nem kap jelet de ha viszek le akkor sincsen semmi csak egy párral többet pöfögött.
Itt szoktam vásárolni, sok dolog van a sepiahoz. Beírja az oldal keresőjébe hogy sepia, és kidob egy csomót hozzá, egész jó áron.
Amúgy jobban szeretem a kézi szivatót, legalább biztos tudom, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!