Mi történne ha visszamennék a múltba és megölném magam?
Valószínűleg felrobbanna az univerzum, úgyhogy ezt ne nagyon forszírozd :D
Na, de komolyra fordítva a szót: ez a tudósokat is foglalkoztatja, pontosabban az, hogy mi van akkor, ha visszamegyek az időben és megölöm a saját nagyapámat, mielőtt apám megfoganna... Ez is a neve, hogy nagypapa-elmélet. Ez amúgy valószínűleg nem lehetséges, de a kérdésedből ítélve arra vagy kíváncsi, mi van akkor, ha mégis...
Szerintem ez csak akkor lenne lehetséges, ha léteznének párhuzamos univerzumok-amiket amúgy feltételeznek is egyesek. Akkor is 2 verzió van (legalábbis én kettőt gondolok lehetségesnek...): az egyik, hogy egy párhuzamos univerzumbeli önmagadat ölöd meg, akkor minden menne tovább a maga útján, azzal a különbséggel hogy az az éned meghalt. Ha egyáltalán megtalálod, mert ha ez lehetséges, mások is belekutyulhattak abba az univerzumba, akkor pedig, ha a dátum egyezik is, egész más lehet az ottani világ, mint az itteni. A másik, vagyis hogy az ebben az univerzumban lévő énedet ölöd meg, akkor meg azt tartom lehetségesnek, hogy abban a pillanatban ahogy ez megtörtént, kettéhasad az univerzum és az a része, amelyikben te éltél megsemmisül (ezért mondtam hogy ne firtasd), a másikban meg csak annyit érzékelnek, hogy jött egy muki és kinyírta magát. Aztán persze lehet hogy utána ő is megsemmisül, mert abból az univerzumból jött, amit épp felrobbantott, ezt már nem tudom. De ezek csak tippek. Na tessék, megint sikerült kisregényt írni. Pedig erről tudnék még dumálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!