Hogyan lehetek Színész?
Figyelt kérdés
Nagy ÁLMOM, hogy színész legyek. Persze Hollywood a cél. :D, de előbb mindenképp színházban szeretnék. Előbb itthon majd külföldön. Tudnátok mondani tanácsokat, vagy bármit ami segítene?2015. jún. 28. 22:24
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem 14/L vagyok.
2015. jún. 28. 22:25
2/2 anonim válasza:
1: kinövöd Hollywoodot hidd el nekem!
2: Elöször is járj színjátszókörbe.
3:Menj el egy Castingra. Ha ott tehetségtelen vagy kidobnak, ha tehetséges vagy és fizetsz mint állat bekerülsz , ám ha nem fizetsz kidobnak. Tehetség ide vagy oda.
4: Amint fizettél...és nem csak pénzre értem... esélyes hogy tiéd a szerep.
Ott aztán mindent ki kell bírnod. Az egész arról szól hogy valaki baszakszik veled. Ez a mimika nem volt jó, Ne röhögj úgy mint egy majom...miért nem hasonlítassz egy anoreksziásra?
Tapasztalat.
Mindenki jobban tud nálad mindent miközben te végezted el az isoklát. Neked kell kiállni eléjük minden nap, és minden létező dologba belekötnek.
Ja és az 5: Semmiképpen ne menj színésznek!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!