Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bolondulnak úgy a...

Miért bolondulnak úgy a tinilányok Justin Bieberért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Mert helyes, édes, gyonyoru a mosolya <3 stb..

amúgy is mi a rossz abban, ha valaki kiveti a divatot is?

miért kell otet lemondani? te ugyse leszel soha akkora sztár mint o, szóval nincs jodog mindennek lemondani otet.(ezt azoknak írtam akik itt lemondták)

nem o a leghelyesebb pasi a világon, mert ott van CR, Usher is, de o sem csunya. *.*

2010. ápr. 24. 01:39
 12/21 anonim ***** válasza:

"amúgy is mi a rossz abban, ha valaki kiveti a divatot is? "

Mert már fontosabb a divat, mint hogy hogyan viselkedtek egymással, vagy hogy nem tudtok írni az anyanyelveteken.

2010. ápr. 24. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
amugy nem tom mért kell ilyen csúnyákat mondania mindenkinek justinról sztem szépen is meg lehetne mondani vlkiről a véleményünket pl: én nem szeretem , nem mindenféle ocsmány kifejezést használnirá én is sok előadót nem szeretek de ezt magamban tartom mert tudom h más meg szereti és ezt tiszteletben lehetne tartani , már ha lenne ennyi egyeskben és mint emberől nem mondhatok véleményt hisz nem ismeritek nem tudhatjátok milyen otthon a négy fal között(bocs a sok rizsáért, csak már le akartam ezt irni)
2010. ápr. 30. 23:52
 14/21 anonim válasza:
79%
Az igazi probléma az,hogy eddig valahogy a tinilányok a Jonas Brothers-t meg mit tudom én még milyen kamaszbandákat imádtak dééé nagyon.És most itt ez az újabb ember a futó szalagról akinek szintén hipp hopp lettek imádói.Hát miben különbözik az ő nyálaskodása az előzőekhez képest?Tényleg lassan a tini bálvány is akkora tömeg cikk lesz,hogy a repülővel történő lepermetezésük már nem is lesz hatékony.
2010. máj. 20. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
mert non helyes aranyos cukíííííí édesss olyan jó hangja van óóh amosolya óhh mindenért mindenért a legjobb pasi avilágon!JBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ott leszek novemberben akoncerteden és remélem elől :) imdálakk JBBBBBBBB♥♥♥♥♥♥♥♥
2010. jún. 16. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
meert annyira aranyoos.:) pediig nálaam csak a lowíím, a cicáiim, Tayloor és még páár állat aranyoos... Justin a sor elején áll :) a cicáám elöött :) (nem minthaa állatt lenne) de olyaan cukki :)
2010. júl. 1. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:

jajj és a szemee :) gyönyörűű barna szemeii vannak :) imádoom

ELŐZŐ

L/13

2010. júl. 1. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem hogy miért böki ennyi ember csőrét hogy szeretjük Justint.

Titeket ez miért zavar?:D

Féltékenység? Hogy ti sosem lehettek tinisztárok, hogy nem lehet ilyen jó hangotok, vagy hogy nem vagytok ilyen helyesek?

Szerintem Justin igenis megérdemli ezt mivel tehetséges, jó a hangja és nem utolsó sorban helyes is.

Szóval hagyjátok már minden 2. kérdés az hogy miért szeretitek? miért tartjátok helyesnek stb.

És nem divatsztár.. Elvére sokan utálják akkor lenne divat sztár ha mindenki odáig lenne érte.

Csak jó a stílusa és a hangja ennyi.

L/13

2010. aug. 9. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
sajnálom hogy a mostani gyerekek ezeken nőnek fel és nem pl oroszlánkirályon és a még szinvonalas meséken. erre példt is tudok 14 éves vagyok és van egy húgom aki 9 évesen úgy viselkedik mint egy 16 éves plázap.csa
2010. aug. 11. 01:05
 20/21 anonim ***** válasza:
mert ő már csak az ilyen hannah mantankért és justin bieberekért van oda meg vissza
2010. aug. 11. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!