Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy szép vagyok?

Honnan tudhatom hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép vagyok ha meg kérdezem barátaimtól vagy szülejimtől azt mondják hogy igen. Az osztályból a fiúk os azt mondták. De vannak olyanok akik azt mondják hogy csúnya vahyok. Honnan tudhatom hogy szép vagy csúnya vagyok??

2015. jún. 24. 16:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
70%
kedves utolso,nem logikus ,hogyha a fiuktol kerdezte meg ,hogy szep akkor valoszinuleg lany?A szoveg ertelmezes se megy nalad ugy veszem eszre.A kerdezo nem azt kerdezte ,hogy szep vagy csunya e,azt kerdezte,hogy honnan tudhatja melyik vegletbe tartozik.Gondolom tizen eves lehet,foleg ha azt vesszuk ,hogy osztalytarsai velemenyet is kikerte,innen latszik iskolas,ha nem esett volna le.Az o koraban meg jo ,hogy ez foglalkoztatja,nem ertem miert kell egy teljesen normalis dologba belekotni.Vegul kerdezo,ha a legtobben a kornyezetedbol azt mondtak szep vagy valoszinuleg az lehetsz,a szepseg relativ,mindenkinek mas a szep,sose fog mindenki szepnek latni de ez nem azt jelenti ,hogy csunya lennel,csak van akinek mas tetszik .Remelem tudtam segiteni :)
2017. szept. 16. 20:54
 12/13 anonim válasza:

A szépség nem számít! Ennél ami fontosabb mennyire figyelsz az ápoltságodra, tisztaságodra, és hogy hogyan öltözöl! Boldog, önmagabiztos, vidám kedélyű, és kedves illedemes, intelligens kisugárzás, ezek kombinációja adja a szépséget, kisugárzást! Sokan félre értelmezik a szépség szó jelentését az emberekre nézve a műveletlenségüknek köszönhetően!

Sose feled egy igazi férfinak minden nőben lát vonzót, és képes megalkudni vele, csak azért mert a belső annyira passzol hozzá, hogy nem keres mást, mert az öszhang fontosabb mint a kűlső! Aki válógatos annál problémák vannak! Persze tény mindenkinek vannak igényei, nem tetszelhetsz mindenkinek, de neked se tetszelhet akárki! Viszont ami határ eset azon viszont már egészség szempotjából is változtatni kéne, pl túlsúly, vagy túlsoványság az ilyen eseteknél betegségre kell gyanakodni, még ha tök egészségesen él, mint egy átlagos ember! Szóval ne törödj a negatív véleményekkel azok csak a válógatos, problémás emberek mondják, vagy az irigyek, akiknek úgy szint problémájuk van az élettel, mert nem képesek elfogadni a korszerű tudomány tényeit, és tenni azért hogy jobb életük legyen! Nincs tökéletes ember mindenkinben van negatív erény, az hogy ezt ki hogyan javítja ki magában az mindenkinek a saját elméjétől függ ami a saját egyéniségét jelenti!

2018. jan. 11. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagy szép
2018. dec. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!