Veletek is történt már hasonlóan hátborzongató dolog?
Vagy valamelyik ismerősötökkel?
Az egyik osztálytársam mesélte hogy a mamájának volt egy aranyórája ami nagyon közel állt a szívéhez. Már évtizedek óta nem járt. egyszer a nagymamája kórházba került. egyszercsak az osztálytársam észrevette hogy az óra mutatója remegni kezd ezután pedig az óra üvege betört. egy másodperc múlva megcsörrent a telefon hogy a mamája meghalt. nem tudom hogy egyáltalán hogy lehet ez. én hiszek az osztálytársamnak, ilyeneket nem találna ki. ismerem. Írjatok hasonlókat Légyszi!
Hasonló dolog történt...dédnagypapám kórházba került. Már nagyon rossz állapotban volt. Nagypapám éppen akkor tartott hazafelé,Szombathelyre,Miskolcról. Egyszercsak elálmosodott,letért az útról,megállt és elaludt. Pár perc múlva a telefonra ébredt. Hívták,hogy meghalt az apja.
Aztán amikor el akartuk adni dédim lakását,már nem emlékszem pontosan,de talán 231.385 ft.ra volt szükség a lakás eladásához,hogy kicsit rendbehozzuk. A konyhaasztalon találtam egy csekket dédim nevével,és ugyanolyan összeg volt rajta,mint amire szükségünk volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!