A Rossmannban vagy a DM-ben veletek is beszéltek már hasonlóan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap lementem a Rossmannba, mert akartam venni egy körömlakkot. De összesen csak 3-at lehetett kitenni, és amikor én odamentem, már egy sem volt. Odamentem egy eladóhoz, aki kicsit kiabálva rám förmedt, hogy ha nem látok kint, akkor egyáltalán nincsen, és menjek el a boltból, mert csak a helyet foglalom. Szór szerint ezt mondta. Én ezt elfogadom, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy összesen 3-at rendeltek belőle. Valami hasonló történt már veletek?2010. júl. 7. 10:31
1/4 anonim válasza:
az h.már csak 3 volt nem azt jelenti, h.ennyit rendeltek..Biztos elfogyott a többi..
amúgy ez a hangnem nem elfogadható:S
2/4 A kérdező kommentje:
De azért gondolom, hogy nem tettek ki újat, mert előtte egy nappal voltam lenn, hogy megnézzem, akkor láttam hogy pakolják ki (ilyen állványon volt) Akkor még tele volt az egész, csak nem volt elég pénzem. Aztán tegnap újra lementem korán, és már egy sem volt.
2010. júl. 7. 10:40
3/4 anonim válasza:
A hangnem tényleg elfogadhatatlan, de szerintem volt még csak nem rakták ki lehetett volna normálisabb is az eladő, mondjuk azt mondhatta volna, hogy elfogyott, vagy hogy megnézi.
4/4 anonim válasza:
Az igen! Ha velem így beszélne egy eladó, azt nem hagynám szó nélkül, tuti nem felejtené el a napot, hogy ilyen hangnemet engedett meg magának egy potenciális vevővel szemben, az ilyet kirúgatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!