Hány napon belül vihetek vissza egy kozmetikai készítményt?
Figyelt kérdés
A krém nem vált be sajnos, egy használat után visszavittem 8 nap után. A tulaj azt mondta, semmi jogom visszavinni, mert "már nem originál", nem tudja eladni. Holott az összes többi, nála árult krém nem "originál" lezárt. Egy vitrinben van nála, végignéztük szinte az összeset, mikor ezt megvásároltam. Külföldön a drága parfümöt is visszaveszik 30 napig, kérdés nélkül, nem kell magyarázkodni, de a magyar viszonyok közt nem tudom, mi a helyzet. A fogyasztóvédelmisek oldala - számomra - elég áttekinthetetlen. Ja, és arról még nem is beszéltem, hogy számlát nem adtak a krémről.2015. jún. 20. 06:36
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, mielőtt megvettem ezt a krémet, kipróbáltam egy termékmintát. Az nagyon bevált, úgyhogy következő alkalommal már egy teljes tubust akartam belőle venni, mire közölték, hogy "épp' most fogyott el, de van egy - igaz, kicsit drágább... - de hasonló jó" krém. Megvettem. Most már látom, hiba volt.
2015. jún. 20. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!