Titeket nem idegesít amikor a szex kérdések között minimum 6-7 olyan választ találtok hogy: "Szerintem terhes vagy. "?
sőt!
nem csak a szex kérdésekhez irják oda
Ez egy nagyon nagy poén, és abból jött, hogy a legáltalánosabb, mondhatni leggyakoribb kérdés (!) a vajon terhes vagyok-e, ha ekkor-akkor ezt-azt így-úgy csináltam. Egy idő után ezt nem lehet komolyan venni, poén lesz, mert persze a kérdések színvonala is hasonló volt.
S innentől poén betenni a normális kérdések közé is amolyan "fárasztásnak", de aki nem érti vagy nem szereti az ilyen humort, annak nem vicces.
Én szeretem, sőt, nekem is ilyesmi humorom van, sőt, kissé talán férfias is a humorom.
Hú, hát humorról ennyit még nem magyaráztam, mert ezt nem magyarázni kell, hanem érteni :-) de pontosan ez lenne a lényege.
24/L
én csak olyan kérdéshez szoktam oda írni amikor rossz
kategóriába rakja vagy eleve nemnormális a kérdező pl helyesírási hibák garmadával teletűzdelt vadparaszt trágár módon megfogalmazott kérdésekhez.
am. látom te nem vagy terhes
Na ez az, harmadik, pontosan erre gondoltam, szépen összefoglaltad! Értem én! Az utolsó mondat nagyon ütött! :-)) Jó arc lehetsz :-))
Második voltam.
kicsit off (am. uff)
harmadik vagyok köszike ketteske
de van aki tényleg megérdemli
pl szex kategóriában:
-meddig kell főzni a borsó?
-mit csináljak a spermával ha a párom a számba élvez?
-egy testépítő nő mennyire erős?
ezt egyszerűen nem lehet kihagyni
35 pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!