Szinkronszínészetet azt milyen módon lehet elsajátítani?
Jópár ismerősöm mondta, hogy jó hangom van, ugyan nem "éneklésileg" hanem úgy alapból, és mondták, hogy próbáljak meg elmenni szinkron színésznek. Utána néztem már a dolgoknak, hogy jó ha van énekhangod meg színészi pályád meg ilyenek. De nekem sajnos sem angyali énekhangom, sem színészi pályafutásom sincsen. A kérdés: Van valami lehetőség arra, hogy szinkronizálhassak?
Ui.: Ez még csak egy elgondolás szóval nem fogok egyből elrohanni sehova sem, hogy jelentkezzek. Még átgondolom ezt az egészet, mert leköt a mostani munkahelyem meg minden más.Köszönöm a KULTURÁLT VÁLASZOKAT előre is!!
Ezt a "színészi pályafutást" leginkább a szakszervezet miatt írják oda, amúgy nem követelmény.
Azonban hangon kívül (éneklés mellékes, mégis hányszor láttál a CSI-ban énekelni valakit?) oda kell tudni figyelni hogy jókor szólalj meg, és hát manapság ez úgy megy hogy kezedbenyomják azanyagot, nincs időd még átfutni sem, és máris olvasod a képehez amit szintén először látsz (nem véletlenül szidják gyakran a minőségeta nézők).
Próbáld meg, szerintem még mellék/másodállásként is befér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!