A gyorsgépelést hogyan tudnám elsajátítani/megtanulni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 05:56
1/4 stiw válasza:
Ha számítógépen, akkor gyakorlás. Vannak erre oldalak is.
2/4 A kérdező kommentje:
És kb. mennyi gyakorlás után lesz látható eredmény?
2014. aug. 29. 07:03
3/4 anonim válasza:
Én a gyors- és gépíró iskolában tanultam meg vakon gépelni, érettségi után végeztem el. Mostanában nincs már gépíróiskola? Mindenképpen vakon kell megtanulnod gépelni, minden betűnek megvan az ujja, amivel le kell ütni. Mi olyan írógépen tanultunk, amikre nem voltak ráírva a betűk. Csak így lehet.
4/4 anonim válasza:
Én az iskolában tanultam meg. Egy óra 250 Forint volt. Hetente egyszer kellett járni + az otthoni gyakorlás és így kb. fél év alatt tanultam meg. Nézd meg ezt az oldalt és vedd fel velük a kapcsolatot: www.gepokt.hu
Egy nagyon aranyos néni oktat gyors és gépírást! A program amivel tanítanak, saját fejlesztésű, azt hiszem most ingyen le lehet tölteni a teljes verziót! Ha van még kérdésed írj bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!