Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a tollat papírrol...

Hogyan lehet a tollat papírrol eltávolítani?

Figyelt kérdés

Elég fontos papírról kellene és sürgős és nincs idő újjat csináltatnom ha valaki nagyon erdekel írjon és ha valakinek van valami bevált ötlete akkor akár itt akár üzibe

Köszönöm és SÜRGŐS ÉS FONTOS(::))::(

2015. jún. 16. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"ez nem hamisítás"

Sajnos ezt nehéz lesz elmagyarázni a rendőröknek.

Higgyél nekem: nem éri meg.

Menj be az okmányirodába, kérj 1 napos útlevelet. Nagyon drága lesz, de megcsinálják.

2015. jún. 17. 17:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy rohadt drága és 2 kis vonal a papír alján..
2015. jún. 17. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez van.

Ha a szemedbe megy egy egészen kicsi tüske, akkor megvakulhatsz, és az ennél sokkal rosszabb dolog.

2015. jún. 17. 18:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Ezzel nem lettem kisegítve
2015. jún. 17. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Én már az elején megmondtam, hogy itt nem leszel kisegítve.
2015. jún. 17. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Azt akarod hallani, hogy "de, semmi gond, piszkálj csak bele nyugodtan az útleveledbe".

Hát... ha majd a börtönben szeretnél elmélkedni erről... akkor nyugodtan.

Tudod, az útlevelet úgy találták ki, hogy lehetőleg SEMMIT ne lehessen eltüntetni belőle. 2 kis vonalat se, meg egy komoly bejegyzést SE.

2015. jún. 17. 18:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok börtönbe menni mert nem hamisítok semmit
2015. jún. 17. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:

A natgymamámtól tanultam, az ellenőrzőkönyvemből sikerrel kitöröltem pár bejegyzést.

Fogj egy kis 20%-os ecetet, tegyél bele egy kevés sót, jól melegítsd fel (de még ne forrjon!), pár cseppet csepegtess a tintára, majd egy puha radírral jó erősen kezdd dörzsölni. Vigyázz, ne szakadjon el a papír!

2015. jún. 17. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja, persze.

Csakhogy az útlevél papírja nem véletlenül olyan, amilyen...

az ellenőrzőnek is ilyennek kellene lennie, csak az drága lenne.

2015. jún. 17. 19:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem kezdek vele semmit úgy döntöttem csináltatok egy egy napos útlevelet mielőtt még feljelent valaki okirathamísításért:)de ha valkinek van valami jó ötlete ezért üzibe vagy itt szívesen fogadom ennek ellenére hátha másra is kell majd egyszer
2015. jún. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!