Hogyan lehet a tollat papírrol eltávolítani?
Elég fontos papírról kellene és sürgős és nincs idő újjat csináltatnom ha valaki nagyon erdekel írjon és ha valakinek van valami bevált ötlete akkor akár itt akár üzibe
Köszönöm és SÜRGŐS ÉS FONTOS(::))::(
"ez nem hamisítás"
Sajnos ezt nehéz lesz elmagyarázni a rendőröknek.
Higgyél nekem: nem éri meg.
Menj be az okmányirodába, kérj 1 napos útlevelet. Nagyon drága lesz, de megcsinálják.
Ez van.
Ha a szemedbe megy egy egészen kicsi tüske, akkor megvakulhatsz, és az ennél sokkal rosszabb dolog.
Azt akarod hallani, hogy "de, semmi gond, piszkálj csak bele nyugodtan az útleveledbe".
Hát... ha majd a börtönben szeretnél elmélkedni erről... akkor nyugodtan.
Tudod, az útlevelet úgy találták ki, hogy lehetőleg SEMMIT ne lehessen eltüntetni belőle. 2 kis vonalat se, meg egy komoly bejegyzést SE.
A natgymamámtól tanultam, az ellenőrzőkönyvemből sikerrel kitöröltem pár bejegyzést.
Fogj egy kis 20%-os ecetet, tegyél bele egy kevés sót, jól melegítsd fel (de még ne forrjon!), pár cseppet csepegtess a tintára, majd egy puha radírral jó erősen kezdd dörzsölni. Vigyázz, ne szakadjon el a papír!
Ja, persze.
Csakhogy az útlevél papírja nem véletlenül olyan, amilyen...
az ellenőrzőnek is ilyennek kellene lennie, csak az drága lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!