A telefonom vírust kapott, és nem tudok belölle ki
lépni. Azt írja, hogy vád alatt vagyok. Bementem a
rendőrségre és megkérdeztem. Azt mondták ez vírus. Nem
ők kűldték nekem. Mi lehet ez? Hogy tudnám
eltávolítani?
Szerintem add fel magd. XD hátha kiírja, hogy óvadékkal szabadulhatsz. XD bocsi, jobb ötletem nincs
2015. jún. 7. 09:40
2/10 anonim válasza:
Virusirtóval.
2015. jún. 7. 09:57
3/10 szántóvető válasza:
szegény.képes voltál bemenni a csendőrségre?csinálj újraindítást vagy hard resetet,a neten fogsz találni infót a telód típusa alapján.utána tegyél fel vírusírtót(bár valszeg soha semmit nem fog találni) pl. kaspersky
2015. jún. 7. 10:27
4/10 anonim válasza:
lefogja az egész telefonodat? pár napja hasonló gondom volt.
bevittem a vod@afonhoz, 10 perc alatt megcsinálták. németben vagyok, 5 € -t kértek érte.
igaz, minxen adat, személyes beállítás törlődött róla, ami nem az SD kártyán volt.
2015. jún. 7. 12:15
5/10 anonim válasza:
ja, ha ez számít: S4 es Galaxy, Android
szerintem otthon is megúszod 2000 ft ból. nekem átszámítva 1500-ba került.
2015. jún. 7. 12:19
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen bementem,mert megilyedtem :( addig a rendőrök is megvoltak ameddig ki nem derült,hogy csalàs lehet. Igen az egész telefon.Csak azt a rendőrségi oldalt adja be.Köszönöm a segìtséget. Màr többet tudtam meg. Bàr angol nyelvtudàs nélkül nehezebb lesz intézkednem. :)(
2015. jún. 7. 13:27
7/10 anonim válasza:
egyáltalán semmit sem kell intézked. vidd be egy telefonoshoz!!!
2015. jún. 7. 13:59
8/10 A kérdező kommentje:
United Kingdom Police Case
#982318732-A8732 ezt van az elején.Valami FBI vìrus ezt ìrja ki.Semmit nem ad be csak,hogy fizessek be 100fontot meg,hogy az adataim a képeim stb..az ők tulajdonukban àll.A rendőrség annyit mondott,hogy ne fizessek.Voltam telefonosnàl és nem tudnak segìteni.Valaki ismeri ezt a vìrust?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!