Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen típusú kábítószer ami...

Vvivien20 kérdése:

Milyen típusú kábítószer ami kristály, illetve zeneként emlegetnek?

Figyelt kérdés
A párommal szétköltöztem és naponta fogyasztotta orrba ezt a drogot barna kristály néha fehér!Gyakran hivott reggel hogy nála vagyok? Mert hallja a hangom!2 nappal ezelőtt vakarozott halucinalt bogarakat látott, rendőröket mindenhol a 9.emeleten lakik és latta ahogy bemaszik egy ember az ablakon!borzasztó nehéz nekem levan fogyva és pöttyös a teste néhány helyen!Azt mondogatja hogy rendőr vagyok és miattam van ez az egész! De csak este mit tegyek? Kerlek segítsetek hogy ez mi elvagyok keseredve! Ma alszik egesznap

2015. jún. 16. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Metamfetamin, elvonóra kéne küldeni...

Illetve az okokat megszüntetni, ami miatt drogozni kezdett...

2015. jún. 16. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom az okát mundene megvan nem dolgizik 27 éves és hiába nem vagyok vele támogatom anyagilag cukorbeteg és nem jó az egészségi állapota nem kivanja a drogot azt mondta! Akkor mit tegyek? Mik ezek a viselkedések!
2015. jún. 16. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem kivánja a drogot és mégis fogyasztja, akkor már olyan szintű a függősége, hogy csak újabb adaggal tudja enyhiteni a megvonás fizikai és lelki fájdalmait.

Egyedül a szerettei nélkül és orvosi segitség nélkül biztos nem fog tudni leszokni...

2015. jún. 16. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A zene nem metamfetamin. Valami dizájner cucc, senki nem tudja, hogy mi az.
2015. jún. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!