Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Metamfetamintól fáj a fogam,...

LemonDrink kérdése:

Metamfetamintól fáj a fogam, mit lehetne ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

(Csak komoly válaszokat kérek!)

Úgy nevezett "kristály" cucc. :)

Nagyon kellemetlen,Kajálnom is nehéz..

Az biztos hogy ez volt az első és az utolsó ilyen drog. :D

soha többet nem akarok ilyen "afteros" lenni :)

2014. ápr. 6. 15:52
 1/4 cli_hlt ***** válasza:

Az ilyen stimulánsok gyakran okoznak állkapocsfeszülést, vagy fogcsikorgatást.

Ha ez téged ennyire zavar, akkor inkább ne használd, ezek szerint nem neked való.

Mindenkinek más jön be, illetve más nem, én pl. az alkoholt nagyon nem szeretem, a kávét meg nagyon igen. :)

2014. ápr. 7. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szedjél kalciumot és akkor nem teszi tönkre a fogad.
2014. aug. 7. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a s*zar főleg ha lövöd meg amúgy is kivonja a kalciumot a fogaidbol és előbb utóbb elrohadnak és kiperegnek... ha lövöd akkor rákattansz ugyérzed megtudd álni hogy nemkell aztán csak néha néha a végén minden nap. Lefogysz leálhat a veséd ha meg tulteszed magad felakad a szemed és gatter. Nem ajánlom hogy elkezd mert nem fogod tudni abbahagyni akárhogy akarod azthiszed te irányítod de fordítva én is egyszeri alkalomnak indult de azóta 2 hónaponta 1-2 napra igen csúnyán ráfagyok. Ma este véreset vizeltem lehet a vesémmel lessz valami max 4 hónapja volt az első hogy kipróbáltam és már ez lett. bármelyik percben meghalhatsz ezt fogadd el és legyél tisztába vele ha csinálni akarod. De ne akard!! Ha már nem későn írtam
2015. márc. 2. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lett veled hármas?
ápr. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!