Melyik a jobb? Azfeszt vagy Hegyalja fesztivál?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 20:43
1/3 anonim válasza:
Azfeszten ugyan még nem voltam, de a tesóm szerint jó. Hegyalján 2-szer voltam, tavaly és tavaly előtt. Na most tavaly előtt nagyon jó volt, de a tavalyi nem. Egy év alatt úgy elcseszték,hogy megutáltam. Nem a szervezés,vagy az együttesek, azok hibátlanok. Hanem az emberek. Televolt takony pulyákkal. Konkrétan 12 évesek voltak, meg átlag 14-15 évesek. Nem elég,hogy hülyére itták magukat, mindegyik idióta volt. Volt olyan,hogy a 14 éves csajt húzták a mentőhöz, úgy beivott. Ok, igyon..de ennyit? Mindegy. A másik, a parasztság. A kiscsaj ott hugy.ozott a platzon, ahol más járkált. Mindenki előtt. A másik kép: Tokaj egyik főutcáján, a 15 éves csajt a járda közepén ujjazta egy srác..úgy kellett őket kerülgetni. A feszt területén szinte félpucéron mászkáltak, koncert közben is szexeltek, meg miegymás..Szintén TE kerülgesd, aki csak szórakozni szeretne.. És persze a kemény janik..haverom Alvin koncerten véletlenül levállalt egy srácot (aki volt punk koncerten tudja, hogy az ilyesmi megesik, még durvábbak is). Normál reakció hegyalján eddig az volt, hogy "bocs haver, kell sör?" Most meg a gyerek nekiment a haveromnak, és hátba rúgta, egy "kur.va anyád" kifejezéssel megtoldva. És a poén: a feszten cukirózsaszín, pics.aszoknyás, tűsarkús cicababák flangáltak..hát ez már a vég. Szóval ezek után azt mondtam,nem megyek többet, mert egyszerűen nem lehet normálisan szórakozni. Lehet Azfesztre elnézek, hátha jobb a helyzet..bár pénzfüggő is a dolog. Nyilván hegyalja drágább..de nívósabb is. Ha tenem akadsz fent az említett dolgokon, akkor inkább hegyalját ajánlom. A fellépők ugyanis jobbak.
2/3 anonim válasza:
Én Azfeszten voltam 2x eddig! Szerintem nagyon jó! Jó zenék, strandolási lehetőség, kaja, pia,Stand up, egyéb programok. Jó családias a légkör, nekem nagyon bejön!:D
3/3 anonim válasza:
Hegyalján 2x voltam, kedvenc fesztiválom, pedig voltam már Szigeten is meg több nagyobb feszten is. Hegyalja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!