Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet átváltozni vámpírrá?

Hogyan lehet átváltozni vámpírrá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 15:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
90%
Én vámpír vagyok... tuti, hogy nem hiszitek el, de engem egy oszt társam változtatott át... Így: megbeszéltük, hogy átjön hozzánk aztán borozgattunk és amikor nem figyeltem akkor vért csöpögtetett a poharamba (az ő vérét) és én meg megittam aztán megölt... és amikor felébredtem akkor egyedül voltam egy emberrel bezárva egy szobába. Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és belekóstoltam aztán fájt az ínyem meg a fejem is és utána már kijöttek a szemfogaim. Amikor már bent voltam egy napig akkor kiengedett a barátom és megtanított arra, hogy ne öljek embert hanem állatokat (nyulakat, őzeket stb...) egyek! Tudjátok van a Vámpírnaplók sorozat az egyébként igaz vagyis csak félig mert pl: minden vámpír tud a napra menni! Ja a verbéna létezik és nagyon erős vagyis a vámpírokra! ÉS tényleg öröké élünk, de meg lehet minket ölni ha a szívünkbe fakarót döfnek :( és tudunk embereket irányítani, de csak akkor, hogyha nincsen verbéna a szervezetükbe!!! én pl: 116 éves vagyok és egyébként nem öregszünk engem 17 évesen változtattak át! Tudom nem fogjátok elhinni, de tényleg az vagyok és ti ne szeressetek azokká válni mert gyötörni fog az éség és ha nem iszol emberi vért akkor meghalsz :(
2011. okt. 24. 15:44
 32/42 anonim ***** válasza:

Hú, sajnálom, de te nem lehetsz vámpír :S A farkasok, ha megpróbálják őket átváltoztatni gusztustalan szörnyetegek lesznek :S Abomination-ök.

Ha mégis megpróbálnád, tegyél ki egy képet, és eldöntöm, melyik vámpírnak lennél a kedvére és hogy találod meg.

2012. jan. 24. 16:48
 33/42 anonim ***** válasza:
Az ebben a poén ha valaki vámpír nem hozza nyílvánosságra...
2012. febr. 19. 15:04
 34/42 anonim válasza:
Hát ez igaz!Ha télleg vámpír vagy (amit elég nehéz el hinnem )akkor szívesen találkoznék veled és ihatnál a véremből ha átváltoztatsz!
2012. márc. 18. 17:39
 35/42 anonim válasza:
Én komolyan írtam ha akad egy vámpír aki fis vére vágyik az írjon űzit ere az emailra csakegycsajszijeloj@citromail.hu!!!!!!!:D
2012. márc. 19. 19:13
 36/42 anonim válasza:
Szisztok! Nagyon szeretnék vámpír lenni akármennyi szenvedéssel is jár és aki át tudna változtatni az ide írjon:szabotothlaura@gmail.com
2012. máj. 28. 19:23
 37/42 anonim válasza:
100%
Egész életemben,az örök élet titkát kerestem,és 28 év után megtaláltam. Aki tényleg szeretne vámpírrá válni,az írjon rám. Előre szólok, minden mentális és fizikai erőtökre szükségetek lesz,csak az írjon aki bármit képes megtenni a cél érdekében.
2012. júl. 30. 01:09
 38/42 kitty2000 válasza:
Szisztok! Nagyon szeretnék vámpír lenni akármennyi szenvedéssel és fájdalommal jár aki át tud változtatni az ide írjon msn: kulcsi00@freemail.hu ha pedig nincs msn-ed akkor facebook: [link] csak másold be és jelölj be :D
2012. aug. 26. 14:19
 39/42 anonim ***** válasza:
61%

Nem lehetsz ILYEN vámpír, de

Léteznek 100%

Mindenki azt hiszi, hogy valami fenomenális valakik akik lefutnak minden élőlényt meg hogy rohadt erősek. pedig nem erről van szó. Ez egy vallás. Voltak, vannak emberek akik élik ezt a vallást. édesanyám szerint az édesapám (aki elhagyott minket) szintén ezt a vallást vallotta. A vallás arról szól, hogy van egy ember aki elmegy egy szertartásra

ott ghoullá avatják és ÁLLATVÉRREL megitatják. és ha az illető elmúlt harminc éves akkor vámpírrá avatják. egy vámpír képességei:

-nincs piszok nagy erő(kiv. a nomádoknál lásd később)

-nem piszok gyorsak

-az érzékszerveik jók(köszönhetően a vérben lévő rengeteg vas miatt

-bőrük sokáig fiatal,de NEM halhatatlanok

(ez is szintén a vasnak köszönhetően)

-nem érzékenyek a napra csak annyi hogy elég hülyén nézne ki ha valaki kiszúrja, hogy nap közben vért iszol

A sima hívők steril vért isznak. (zacskós)a fekete piacon lehet kapni.

(megjegyzés: a vámpírok amíg ghoulok, fogszabályzót viselnek ami megszüntet minden "nyáriszünetet". majd egy fogorvos segítségével kis fogcsiszolóval "megélezik" az első 10 fogukat alul és felül is.)

A komolyabb problémát a nomád hitvallók jelentik. ugyanis vándorolnak és elfogyasztják a háziállatokat. ők rengeteget edzenek(akiket érdekel a kiképzésük annak leírom privátba)ennek köszönhetően erősnek tünnek. a falka tagjai ugyanolyan ruhát és ugyan olyan hajat hordanak+ ugyanúgy vannak elmaszkírozva és mivel falkában támadnak az ember azt hiheti hogy az állatát 1 db "akármi" vitte el és az a valami piszok gyorsan változtatta a helyét. És mivel nem HIDEG a bőrük, ebből következtetve melegvérűek. ami azt jelenti, hogy vérrel nem laknak jól. ezért ez mellett rengeteg... gyümölcsöt és zöldséget esznek. és a sok cukor tartalom ami a gyümölcsökben van egy idő után íny sorvadást okoz (amit egy speciális módszerrel kezelnek így fogaik nem potyognak ki) ezért látszik úgy mintha óriási fogaik lennének. ha egy hívő elveszti a fogait az könyörög hívő társainak, hogy öljék meg őt. Két dologért jár a hívőknek halálbüntetés:

-embert bántanak

-mást esznek az említett táplálékon kívül

Egy hívő SOHA nem léphet ki a gyülekezetből. Ha egy ember megtud róluk valamit akkor 2 választása van:

-halál

-csatlakozik a valláshoz

Én Cipruson élek és nemsokára ha majd betöltöm a 25/f akkor akarok majd jelentkezni ghoulnak(5 év fogszabályzót kibirok). Még 2 év. addig mindenkinek elmondom amit tudok hátha előbb eljönnek hozzám. Itt cipruson él egy nomád hívő csoport, állítólag faterom is velük él. a magasabb fákon állítanak fel maguknak sátrakat. már én is láttam sátormaradványokát. ilyen fura, levél, toll, inda, keverék maradt a helyükön. az elfogyasztott állatot nem hagyják ott a táplálkozás helyén. elégetik az állatokat. akit esetleg érdekel mégvalami az írjon privátba és válaszolok(ha tudok). UI.: az itt élő szövetkezet neve DERL. Ja és ezeket a szánalmas szövegeket hadjátok pls mert a hasam nem bírja, már annyit csapkodtam a röhögéstől. és ha valakit érdekelnés cipruson élek, magyar vagyok, és még rajtunk kívül kb 40 család itt él.

2012. dec. 3. 18:27
 40/42 anonim ***** válasza:
Hívd fel a providentet 06 40 50 50 50 kérd Damon Salvatorét,mondd, hogy találkozzatok a Nagyrédei diszkont pincéjében.Csináltasd fel magad és közöld apáddal.Ő majd lelövi Damont.Amíg eszméletlen szipózd fel a vérét aztán ugorj le a bukaresti tescoról.Így lehet vámpírrá válni.A szomszéd macskája is ezt csinálta.Azóta egész Mucsajfalvàt terrorizálja a vámpírcica
2012. dec. 31. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!