Mit tudtok a zebroidokról?
Legfőképp a Kvagga érdekelne, hogy róla milyen néphiedelmek keringenek, és aki azt hinné, hogy a fantáziám agyszüleménye annak itt ez a szocik: [link]
Leszögezém, hogy én nem emlékszem, hogy valaha is hallottam eme jószágról, de ma éjjel vele álmodtam, álomban laccó volt a kezében és E jószág zihálva jött nekem felé, így fogtam a laccót, és a nyakába dobtam felültem a hátára és végig-lovagoltunk a prérin, amikor is egy sziú indián lenyilazott engem, de nem is ez a lényeg. Számomra az a különös, hogy E jószággal álmodtam, talán kriptidekkel kéne foglalkoznom?
A hatan nem ult reptoid?
Amugy igen, szerintem is kriptidekkel kene foglalkoznod, mert tok logikus, hogy ha almodsz valamirol, akkor rogton az lesz a foglalkozasod is. Legalabb sokmindent kiprobalhatsz, az urhajostol a bergyilkosig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!