5-ös képzeld el még idegenét is sokszor nagyon nehezen. Hozzátartozót kizárt, hogy könnyen fel lehetne dolgozni.Kell idő mire ezt megérted és feldolgozod.
ui.: Őszinte részvétem
Én azt gondolom, hogy ez a kérdés nem kell kérdés legyen, mert így vagy úgy, muszáj lesz. Másként becsavarodik az ember. Életünk pedig, még ha nem is mindig csupa móka és kacagás, 1 van. Azt meg kell becsülni.
Az idő, az segít. Az én nagyszüleim már régen meghaltak - 13 - 20 éves korom alatt. Azért most 38 évesen eszembe jut néha, hogy kár, hogy nem élnek mert most, valódi felnőtt fejjel biztosan nagyon érdekeseket lehetne beszélni velük. Ehhez hozzátartozik, hogy ahogy telik az idő arra jövök rá, hogy a dolgok sokkal kevesebbet változnak mint korábban gondoltam. Akkoriban nem sokat figyeltem az öregekre, azt most sajnálom kicsit. A szüleim igyekszem jobban megbecsülni. Senki sem él örökké, ne maradjanak megbeszéletlen dolgok.
Igen, menj el ide: www.taltos7.hu, keresd Hegedűs Máriát.
(És most a lehető legjobb tanácsot kaptad ezen a téren.) :)
Igen, de ez egyénfüggő dolog.
Én fiatalon veszítettem el a szüleimet, évek kellettek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!