Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol található a meghirdetett...

Hol található a meghirdetett mosógépcsere program pályázati portálja?

Figyelt kérdés

Bármerre megyek a neten, mindig elémbukkan a kormány új mosógépcsere programot hirdető pályázati felhívása. A felhívás szerint csak a regisztrált kereskedőktől lehet vásárolni, és csak a "MGCS mosógép katalógus"-ban lévő készülékeket. Ezek mind megtalálhatók a "pályázati portál"-on, azt viszont égen-földön nem lehet megtalálni.

Tudja valaki, hogy hol van ez a pályázati portál?

2015. jún. 6. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Köszi az oldal linket, itt legalább a katalógus fenn van
2015. jún. 25. 19:04
 12/21 nemere71 válasza:
Az mgcs-2015nfsi.hu oldalon minden megtalálható
2015. jún. 28. 22:04
 13/21 Mamóca válasza:
Nem tudom, hogy minden megtalálható-e jelen pillanatban.Nálam a "Regisztrált kereskedők" listája még teljesen üres.
2015. jún. 29. 11:22
 14/21 anonim válasza:
nálam is üres a kereskedők listája...
2015. jún. 29. 15:32
 15/21 anonim válasza:
Hála bélapusnak megtaláltam az oldalt. De a pályázati anyagokban sehol sem szerepel ez a cím.
2015. jún. 30. 16:09
 16/21 anonim válasza:
Képzeljétek ma jártam végig a kereskedőket ahol majd megtudom venni a kiválasztott mosógépet, felmértem az árakat. Azt az infót kaptam hogy örüljek ha szeptember-októberre mosógépem lesz...
2015. jún. 30. 17:21
 17/21 anonim válasza:
Mekkora egy utolsó köcsögök! Világosan ke volt írva hogy az A++ gépekre 40.000 ft-ot adnak, erre az automatikusan kitöltődő mezőbe csak 35.000 jelent meg!
2015. júl. 1. 08:59
 18/21 anonim ***** válasza:
2015. júl. 1. 11:41
 19/21 anonim válasza:

[link]

Itt van

2015. júl. 4. 08:15
 20/21 A kérdező kommentje:

Valaki jelentkezett már a programra? Milyen adatokra lesz szükségem a jelentkezési lap kitöltésénél? Már a jelentkezéskor tudnom kell a vásárolni kívánt mosógép konkrét adatait? (Típus, teljesítmény, stb.), azaz már a jelentkezéskor tudnom kell, hogy melyik mosógépet fogom megvásárolni?

A hűtőgépcserés program esetén előfordult, hogy az októberi jelentkezéskor kiválasztott, s ezzel beküldött pályázatokat következő év áprilisban bírálták el, s addigra a pályázott típust már nem lehetett kapni, csak többszáz km-re lévő másik üzletben.

2015. júl. 5. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!