Hol található a meghirdetett mosógépcsere program pályázati portálja?
Figyelt kérdés
Bármerre megyek a neten, mindig elémbukkan a kormány új mosógépcsere programot hirdető pályázati felhívása. A felhívás szerint csak a regisztrált kereskedőktől lehet vásárolni, és csak a "MGCS mosógép katalógus"-ban lévő készülékeket. Ezek mind megtalálhatók a "pályázati portál"-on, azt viszont égen-földön nem lehet megtalálni.
Tudja valaki, hogy hol van ez a pályázati portál?
2015. jún. 6. 09:39
1/21 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy június 23-ig fogják közzé tenni, hogy a pályázati portálon hol található. Én is hasonlóan jártam, kerestem mindenhol, se katalógus, se regisztrált kereskedő, de talán a regisztráció is majd csak július 1-től lehetséges a kereskedőknek. Szóval türelem, a mi megyénkben július 8-tól küldhető be, addig még van idő.
2/21 A kérdező kommentje:
köszi
2015. jún. 6. 22:59
3/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Engem is érdekel a téma, én sem találtam sehol bővebb információt, csak a felhívást és tájékoztatót. Ha valaki tud valamit, mindenképp írja le ide! :D
4/21 Zozo1981 válasza:
Hello mindenki!
A pályázati portál:
A preferált kereskedők és márkák listáját egyelőre nem találom én sem, ha van valami jelzem nektek.
Zoli
5/21 A kérdező kommentje:
Zozo1981: Az általad belinkelt oldalon lévő infókkal nem sokat segítettél :) Ez nem a hivatalos pályázati portál, ezek az infók eddig is megtalálhatók voltak, de ez az oldal sem tartalmazza azt, amit a kiírás szerint a pályázati portálon lehet megtalálni (kereskedők listája, mosógép-katalógus).
2015. jún. 12. 12:29
6/21 anonim válasza:
csak én érzem úgy, hogy az utolsó pillanatokban fogják közzé tenni a katalógust? miért kell halogatni?
7/21 A kérdező kommentje:
Nyilván sokan szeretnének/fognak pályázni, de nincs annyi keret, így legalább a kevésbé szemfülesek kiesnek maguktól, s nem nekik kell elutasítani.
2015. jún. 14. 09:52
8/21 belapus válasza:
9/21 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy júni 23-ig közzéteszik? 24-e van, én nem találom... 1-jétől beadható a pályázat, amiben meg kell jelölni a típust, amit szeretne az ember... hmm.. csak minket kötnek a határidők??
10/21 Mamóca válasza:
Én ma ezt találtam, de szerintem még nem érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!