Túlságosan beégettem magam?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamnak volt születésnapi bulija. Akkor nála vacsoráztunk. Egyszer csak azt éreztem hogy nem kapok rendesen levegőt, gondoltam kimegyek egy kicsit levegőzni. De a dolog csak súlyosbodott. Elkezdem remegni, fulladni, szédülni, és egyre erősebben és erősebben. 20-30 percen át tartott, és már azt hittem hogy meg fogok halni, de végül kijöttek a mentők, és a kórházig az osztálytársam és az édesanyja is velem jött, a többi haverom meg ott maradt. Mindenki eléggé megijedt, aggódtak miattam. Végül a kórházban megmondták hogy pánik rohamom volt. Pánik rohamaim korábban is voltak, de soha egyik sem volt olyan erős mint itt ez. Még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám ezt. Életem legrosszab fél órája volt. Utána a kórházban várnunk kellett hogy a vérnyomásom lemenjen. És az egyik nővér ott mondta nekem hogy szépen tönkretettem az osztálytársam születésnapját, meg hogy senkinek sem kell egy olyan barát akiért mentőket ki kell hívni folyton(pedig ez volt az első az életemben hogy mentőt kellett miattam hívni, és remélem az utolsó is). Az a nővér tényleg szemét volt, de igaza volt. Nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van hogy ezt a stresszt okoztam az osztálytársamnak, az édesanyjának, meg a többi haveromnak. Már kértem bocsánatot, és mondták hogy teljesen megértik, minden rendben, ettől függettlenül máskor is majd kihívnak, de még mindig nem tudok megnyugodni hogy így tönkrettettem az egyik osztálytársam születésnapját. 17/f P.S.: Nem ittam semmi alkoholt, és nem vagyok az pánikolós féle ember, mindig meg tudom tartani a hideg véremet, csak most nem sikerült2015. máj. 31. 13:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem fel kellett volna pofoznot a nővért, h mi a francot képzel magáról. Egyáltalán nem tehetsz arról, hogy pánikrohamod volt, a haverjaid pedig biztos megértik. Pláne ha mondják is:) Szerintem ők is tudják, hogy nem szándékosan csináltad ^^ Ha legközelebb találkozol azzal a nővérrel én a helyedben biztos adnék neki :) 16/l
2/2 anonim válasza:
Én valószínűleg megmondtam volna a nővérkének, hogy törött kezű, véres arcú, bedagadt szemű nővérre nincs szükség a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!