Szerintetek nem kicsit 'szentségtelenítő' a puruttya
extrém? (infó lennt)
Figyelt kérdés
Nem 78 éves öregasszony vagyok kedves Puruttya szerkesztők,hanem egészen fiatal(19),és nem is a sima puruttyával van a problémám.Hanem az extrémmel.Nem tudom,a kedves szerkesztők örülnének-e,ha egy szeretett családtagjukat látnák vissza a neten,ahol primitív agyhalott kommentelők százai röhögnek rajtuk?
A válaszok alapján, nem hogy megnézni, de megkérdezni sem merem, hogy milyen oldalról van szó.
2010. márc. 10. 14:31
12/22 anonim válasza:
szerintem a rotten.com meg a death-net.org is durva, ezé is nem kattintok rá, hülyegyerek.
2010. márc. 10. 14:43
13/22 anonim válasza:
Szerintem a pózolj! sokkal durvább, mert ott hazai személyeket raknak ki, és ott tényleg rajtuk röhögnek - sokkal inkább sérti a személyiségi jogokat. Az extrémen inkább egymás hülyeségein nevetnek, persze a "hülyeség" a kép alapján jön... De egyébként meg ott sem törődnek a személyiségi jogokkal, ahonnan "jönnek" a képek, akkor miért pont egy netes oldaltól várod el, hogy tiszteletben tartsa mindezt? Akinek nem tetszik, ne nézze. Ettől még nem oldódik meg a probléma, de a világban sokkal csúnyább dolgok is történnek. Téged pl. az állatkínzás nem zavar? Hát az sokkal-sokkal rosszabb dolog, mint egy-egy hulláról készített kép! De mivel nem tudok segíteni a már megkínzott állatokon, ezért nem nézem meg a videókat róluk.
2010. ápr. 12. 11:46
14/22 anonim válasza:
Nekem teccik az oldal, ha bajod van vele megverlek.
Nézzétek a romantikus sz@rokat :D
"Én egyszer láttam az oldalt de annyira dühitett és elszomoritott...hogy sirtam is rajta" loool
kis nyomorékok vagytok :)
2010. ápr. 14. 11:42
15/22 A kérdező kommentje:
'teccik' inkább nyelvhelyességi oldalt olvasgass puruttya helyett...
2010. ápr. 14. 18:04
16/22 anonim válasza:
A puruttya extrémmel az a bajom, hogy lehet kommentálni alá és borzasztóan sötét emberek írogatnak olyan dolgokat oda, ami felháborító. Egy halott gyereken képesek nevetni. Milyen emberek ezek?
Alapvetően az a véleményem, hogy legyen puruttya extrém, mert talán aki megnézi kicsit elgondolkodik, hogy érdemes-e gyorsan hajtani, meg vigyázni egymásra...stb., de ne lehessen kommentálni és a képeket terjeszteni!!!
2010. ápr. 26. 14:30
17/22 anonim válasza:
Legalább elrettenti az embereket
Pl abortusz képek
Nemi betegség képek
Talán így az emberek jobban odafigyelnek hogy kivel fekszenek le
2010. máj. 8. 21:17
18/22 anonim válasza:
engem különösebben nemérdekel ezadolog mondjuk szerintem anyira nemvicces dogok vannak ott de ha mégis valaki ismerősét látná a blogon ne a puruttyásokat hibáztassa hanem azt aki felrakta a netre a képeket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!