Szerintetek nem kicsit 'szentségtelenítő' a puruttya extrém? (infó lennt)
Nem 78 éves öregasszony vagyok kedves Puruttya szerkesztők,hanem egészen fiatal(19),és nem is a sima puruttyával van a problémám.Hanem az extrémmel.Nem tudom,a kedves szerkesztők örülnének-e,ha egy szeretett családtagjukat látnák vissza a neten,ahol primitív agyhalott kommentelők százai röhögnek rajtuk?
Kedves kérdezők,nektek mi a véleményetek erről?
ja bocs fáradt vagyok most látom hogy írtad
tényleg az
1 gusztustalan
2sérti az emberek személyiségi jogát
Hát, én nem igazán nézem, csak 1x láttam a futballbalesetek részt.
Na hát mondhatom szép... Ez egy olyan dolog, ami biztos nem arra az oldalra való.
Bár én személy szerint kiváncsi lennék, ha a szerkeztők meglátnák magukat az oldalon.:D
19:44 es vagyok.
Vajon az előttem szóló 3 komment ugyan attól a személytől van?:D
18:29 vagyok és nem azonos 19:15-kor íróval:)
szóval nem ugyanaz írta a kommenteket:)
Sztem gusztustalan dolog...holttesteket felrakni,és azokon röhögni...Én egyszer láttam az oldalt de annyira dühitett és elszomoritott...hogy sirtam is rajta.Szörnyü milyen érzéketlen emberek vannak :S
Fiatalok,emberek (elvileg)és képesek más ártatlan emberek fájdalmán,és halálán gúnyolodni...mégis milyen lelkületük lehet az ilyeneknek?...=(
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!