Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nem kicsit 'szents...

Szerintetek nem kicsit 'szentségtelenítő' a puruttya extrém? (infó lennt)

Figyelt kérdés

Nem 78 éves öregasszony vagyok kedves Puruttya szerkesztők,hanem egészen fiatal(19),és nem is a sima puruttyával van a problémám.Hanem az extrémmel.Nem tudom,a kedves szerkesztők örülnének-e,ha egy szeretett családtagjukat látnák vissza a neten,ahol primitív agyhalott kommentelők százai röhögnek rajtuk?

Kedves kérdezők,nektek mi a véleményetek erről?

2010. febr. 26. 18:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
az extrém részre gondolsz?
2010. febr. 26. 18:25
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

ja bocs fáradt vagyok most látom hogy írtad

tényleg az

2010. febr. 26. 18:26
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
sztem a sima puruttya is durva
2010. febr. 26. 18:29
 4/22 A kérdező kommentje:
a sima puruttyával nincs bajom,semelyik másikkal,hiszen azokon lehet röhögni.Az extrém viszont,akár mehikó akár nem mehikó,akkor is picit túllő a célon szerintem.
2010. febr. 26. 18:32
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

1 gusztustalan

2sérti az emberek személyiségi jogát

2010. febr. 26. 19:15
 6/22 anonim ***** válasza:
55%

Hát, én nem igazán nézem, csak 1x láttam a futballbalesetek részt.

Na hát mondhatom szép... Ez egy olyan dolog, ami biztos nem arra az oldalra való.

Bár én személy szerint kiváncsi lennék, ha a szerkeztők meglátnák magukat az oldalon.:D

2010. febr. 26. 19:44
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

19:44 es vagyok.

Vajon az előttem szóló 3 komment ugyan attól a személytől van?:D

2010. febr. 26. 19:45
 8/22 anonim ***** válasza:

18:29 vagyok és nem azonos 19:15-kor íróval:)

szóval nem ugyanaz írta a kommenteket:)

2010. febr. 26. 19:47
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Sztem gusztustalan dolog...holttesteket felrakni,és azokon röhögni...Én egyszer láttam az oldalt de annyira dühitett és elszomoritott...hogy sirtam is rajta.Szörnyü milyen érzéketlen emberek vannak :S

Fiatalok,emberek (elvileg)és képesek más ártatlan emberek fájdalmán,és halálán gúnyolodni...mégis milyen lelkületük lehet az ilyeneknek?...=(

L/19

2010. febr. 26. 20:35
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer felnéztem.. De hogy még a címüket is mivel látják el.. Mint már előttem írták, gusztustalan az egész és szentségsértő. Felrakni ilyen képeket.. Eleve annak sem sok esze van, aki képes lefényképezni.. ezek meg fel is rakják..
2010. febr. 27. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!