Hol és milyen típusú (nevű) A/4-es papírt lehet kapni, ami jóval olcsóbb mint az általános fénymásoló papír?
Az a gondom, hogy ezresével kell fénymásolnom és nyomtatnom, ami bírhatatlan anyagilag. A tintát még megoldom töltéssel, de a papír már képtelenség.
Viszont láttam, hogy sok hivatal is valamilyen sárgás, újrahasznosított lapon küldi az iratait, gondolom, ezzel takarékoskodnak. De fogalmam nincs, hol lehet ilyet beszerezni, és mi egyáltalán a neve, hogy rá tudnék keresni.
Ha már csak kb fele áron adják, az is haladás, szóval aki ismer vagy használ ilyet, annak megköszönném az infót!
köszi, végignéztem mindegyiket na de nem értem a dolgot. hát ennél akkor olcsóbban megveszem a tesco gazdaságos -féle papírt (730,- körül van ha jól emlékszek), de a nem tescos os sztem 800-900 Ft körül kapható. úgyhogy meglepődtem kicsit, hogy az újrahasznosított még drágább.
egyéb ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!