Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amerikában csak gimnáziumok...

Amerikában csak gimnáziumok vannak?

Figyelt kérdés
Ahány filmet láttam az összesben a kölykök csak gimikbe jártak.Ott nincsenek pl szakközepek,szakiskolák?És a leggyökerebbek,meg akik fejben oldanak meg másodfokú egyenletet miért járnak ugyanabba a suliba?
2010. febr. 26. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ez jó kérdés...én úgy tudom a gimit mindenkinek el kell végezni, legalábbis nem tudok róla, hogy lennének szakiskolák.Na de a gimi brutál könnyű, nincs is olyan érettségi mint itthon, sokkal kevesebbet és könnyebbeket tanulnak.A legtöbb egyetem is könnyebb kint mint itthon a gimi.
2010. febr. 26. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:

jah mert ott veszik a fejükbe h szerencsétlen gyerekeket olyanokra tanítsanak amiket sose fognak majd tudni felhasználni

és majd 20-22 évesen ott áll a gyerek és nem tud semmit ami az élethez kéne az meg senkit sem fog érdekelni h tudsz e egyenlőtlenségeket megoldani, vagy h tudod e h a földet körülvevő légkör az atmoszféra(az ugye?XD)

2010. febr. 26. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van,Magyarországon nem színvonalas az oktatás,unalmas minden óra,mert nem a gyerek érdeklődésére épít,hanem sokkal inkább magoltat,elakar gondolkodtatni,de ez nem sikerül a legtöbb iskolának,mert amit a gyerekek unalmasnak tartanak,azt nem akarják,és nem is fogják tudni megtanulni.Biztos csak gimnázium van Amerikában.De sztem van könnyebb és van nehezebb fajta..:)
2010. febr. 26. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Az szerintem hülyeség, hogy ott csak gimi van. Mert aki kijárta a gimit az megy fősulira, egyetemre... De akkor hol tanulják ki a szakmát a kőművesek, asztalosok, autószerelők, hegesztők, favágók, stb....Mert gimiben biztos nem, egyetemen meg pláne nem ilyeneket tanítanak...

Pedig az amerikai dolgozók (meg minden más országbeli dolgozók) több mint fele hagyományos kétkezi munkát végez, amit nem egyetemen tanítanak nekik...

2010. febr. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!