Félek a sötétben! Hogyan tudnék magamon erőt venni?
Figyelt kérdés
Azt gondolom azért vannak ilyen tüneteim mert elég sok horrofilmet megnéztem már életemben. Most mégis akarok egy kis szünetet tartani, mert már nem bírom ezt a félelmet ami itt van bent. Éjjel nem merek kimenni se WC-re se inni mert félek h vmi rám támad.
Kb 2 hete megnéztem ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=hnNplKfY6O8 (alig 1 perces) és teljesen bevagyok fosva. :S:D
Mit tudnék ez ellen tenni? Próbáltam már vele szembenézni, de hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni és akárhányszor elindulok a sötétben ki az ajtómon mindig megáll bennem minden :S A kapcsolók meg túl messze vannak egymástól :D 16 vagyok
2008. aug. 31. 10:14
11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig amikor fölkelek és kikell mennem mindig fölkapcsolom a kislámpámat, de ha kimegyek az ajtón ugyanolyan sötét lesz:S
2008. szept. 1. 20:03
12/13 anonim válasza:
Kössz:) kicsit fentebb kellett állítani a fényerőt, hogy megtudjam miről beszélsz:D De ez kurva nagy XD amúgy vmi gubbasztó gyerek először utána meg felkelt és szivatta a népet XD
13/13 A kérdező kommentje:
Igen elég nagy szivatás lehetett, de ha belegondolsz eléggé ijesztő és durva :S
2008. szept. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!