Ki ismeri A Vándorló palota című animét?
Ha van valaki, akkor lenne egy-két kérdésem:
- Miért van háború?
- Mi történik a végén Howl-al és Sophie-val?
- Miért lesz vége a háborúnak?
vagy alapvetően átbeszélni az egészet. Én ma láttam először, és off, nagyon hatott rám. Fel sem tudom dolgozni hirtelen :| :D
én már régebben láttam, így most nem tudok válaszolni a kérdéseidre, de talán ha tudnám sem kellene :)
szerintem fantasztikusan jó film, nagyon hatásos, és nagy kedvencem. :)ne sajnáld megnézni újra...
:)
Ez az anime az a fajta, amit csak akkor értesz meg teljesen, ha megnézed másodszor- harmadszor-negyedszer is. :D
Tulajdonképpen, én ötödször láttam most, de hogy miért van háború, azt még mai napig sem vágom teljesen. Howl és Sophie összejönnek, miután Karszifer (nem tudom, hogy írják), felszabadul, de végül is men megy el, mert megszerette Howl-t és Sophie-t, hanem csinál nekik egy szebb és jobb palotát, ami már repülni is tud. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!