Tetoválás szöveg?
Figyelt kérdés
Annak emlékére szeretnék csinálni egy tetoválást, hogy több próbálkozás után végre sikeresen felvételiztem. Ehhez kéne valami idézet de a Neer Give Up nagyon tömeg.. Valami hozzá hasonló MAGYAR kéne..2015. máj. 21. 20:27
1/4 anonim válasza:
"Istenem, de hülye voltam hogy megcsináltattam ezt a tetoválást okos gimnazista létemre!"
Bár ez kicsit hosszú, nem tudom mekkora felületet szánsz a tetkónak.
Ne Rontsd El A Tested!!!
2/4 anonim válasza:
Egy felvételizés komolyan ekkora dolog az ember életében? Ha tetoválással ékíted a tested, kicsit több lélek is lehetne a mondanivalójában.
Tudom, ezzel a válasszal én sem sokat segítettem, csak szerettem volna elmondani.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sokat jelent! Rendőrnek készülök.. ez az életcélom. Nagyon sokat szenvedtem, hogy ezt a szót olvassam: alkalmas..
2015. máj. 21. 21:52
4/4 anonim válasza:
"Bármit elérhetsz amiért hajlandó vagy kűzdeni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!