Eltűntek az irataim, van amit ingyenesen lehet csináltatni?
Figyelt kérdés
Eltűnt a személyim,diákigazolványom,lakcím kártyám,hatósági igazolványom.Azt hallottam ha ellopják valakinek,akkor van amit ingyenesen lehet csináltatni,ez igaz?2015. máj. 20. 23:30
2/3 anonim válasza:
Sajnos nem. Viszont a lehető leghamarabb jelentsd be a rendőrségen, mert attól a perctől kezdve vagy védve az irataiddal való visszaélés ellen.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az „eltűntek” pontosan mit jelent, de
Személyazonosító igazolvány: „Illetékmentes a pótlás a személyazonosító igazolvány eltulajdonítása esetén.”
Lakcímigazolvány: „illetékmentes az eltulajdonított lakcímigazolvány pótlásakor”
A diákigazolványra nem találtam ilyen adatot – remélhetően más fog.
És nem tudom, hogy mit értesz hatósági igazolványon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!