Lehet ingyenesen Hepatitis B, C és HIV szűrést csináltatni? Lombikhoz kellene
Figyelt kérdés
Magánlaborban tudom hogy megcsinálják, kettőnknek 25.000 forintért, az érdekelne, hogy TB-re megcsinálják e valahol?2013. febr. 2. 08:30
1/13 anonim válasza:
A hiv-re vannak anonim szűéshelyek,ami ingyenes. Az nem jó? Egyébként a kórház, ahol a lombikprogramod van, az nem ad segítséget, hol a legolcsóbb, vagy hol ingyenes? Amúgy terhesség alatt a 16. héten is csinálnak Hepa szűrést, az ingyenes. Előtte nem értem, miért nem lehet ingyenes...
2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondták telefonon, hogy az ANTSZ-nél tudom megcsináltatni. Ők azt mondták, hogy fejenként 11.500 + a vérvétel, összesen 25.000 Ft.
De ha meg lehetne ingyenesen is csináltatni, max később van eredménye, akkor kérnék beutalót valahová, ahol megcsinálják.
2013. febr. 2. 08:38
3/13 anonim válasza:
szia!! mi úgy csináltuk,hogy a páromnak kértünk az urológián beutalót az ÁNTSZ-BE így teljesen ingyenes!! nekem még nincs meg mert nem tudtam kérni a Kaálinos dokimtól de így nekem is ingyenes lesz!!
4/13 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásztól nem lehet beutalót kérni?
2013. febr. 2. 08:47
5/13 anonim válasza:
nem nem lehet! vagyis csak megmondja hova kell menni de akkor fizetni kell!! én direkt felhívtam az Ántszt és megkérdeztem!most ti lombikoztok?? hol tartatok? második válaszadó vagyok!!
6/13 A kérdező kommentje:
Első konzultációnk lesz február 18-án, a telefonon az asszisztensnő mondta, hogy ezeket is kérni fogják, csináltassam meg addig.
2013. febr. 2. 08:55
7/13 anonim válasza:
na nekünk meg február 5-én lesz!! de én direkt rákérdeztem a kaáliba,hogy nem -e baj ha nincs meg nekem ezek a vizsgálatok! azt mondta nem baj vigyek minden papírt ami eddig megvan és a további tehendőket megmondja a dokim! nem tudtam decemberbe kérni beutalót! mert akkor voltunk utoljára a párom vizsgálatai miatt!! nem kell annyira sietni!
8/13 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, akkor hétfőn felhívom megint a Kaálit, akkor adjanak inkább ők beutalót. Valószínűleg nekem még lesz egy laparos ciszta-eltávolításom is a lombik előtt. Meg gondolom arra is van várólista, nem egyből csinálják, addig meg tényleg van idő megcsinálni ezeket a vizsgálatokat.
Megkérdezhetem, ti hová fogtok járni?
Mi Debrecenbe.
2013. febr. 2. 09:18
9/13 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott az is, hogy a meddőségi szakrendelésen vajon nem tudnak beutalót adni? Szerinted?
2013. febr. 2. 09:18
10/13 anonim válasza:
a kaáliba tuti adnak beutalót! bár mindjárt nektek is itt van a konzi!! ha nagyon messze van tőletek a kaáli és sokat kell utazni szerintem ráértek akkor kérni beutalót az ántsz-be! nem olyan sürgős! legalább is én így tudom!! de ha tényleg pontosan akarod tudni hív fel őket!! mi szegedre járunk!! és nálatok mi a probléma ha megkérdezhetem?? vagyis mért kell lombikra mennetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!