Szakdolgozatnál ha nyomtatott formában feltüntetem a felhasznált internetes irodalmat, akkor kinyomtatva színes kell hogy legyen mint egy link vagy hogy?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 22:14
1/4 anonim válasza:
A link azért színes, hogy megkülönböztesse a szövegtől és jelezze hogy rákattintással elnavigálhatsz az oldalra.
A papíron ez nem fog megtörténni, így felesleges bármit is formázni egy linken.
Továbbá kell lennie egy irányelvnek, hogyan is néz ki egy szakdolgozat, azt érdemes követni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy sablon alapján csináltam az egészet, de a linket magától kidobja linknek, és azért kérdezem hogy rakjam vissza olyannak mit egy szöveg?
2015. máj. 20. 22:54
3/4 anonim válasza:
Igen, ha megadtak egy formátumot, akkor azt kell követni. Amúgy csak simán kijelölöd a wordben, és leszeded róla az aláhúzást, meg beállítod a színt, mintha sima szöveg lenne.
Fontos, hogy legyen ott a letöltés dátuma, illetve wikipédiára, blogbejegyzésekre, fórumokra, internetes újságokra nem hivatkozunk, csak szakmailag elfogadott forrásokra.
Csak azért mondom, mert olvastam már pár olyan szakdolgozatot, ahol ilyen hivatkozások is voltak.
4/4 anonim válasza:
Azokra is lehet hivatkozni, ha a téma megköveteli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!