Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szakdolgozatnál ha nyomtatott...

Szakdolgozatnál ha nyomtatott formában feltüntetem a felhasznált internetes irodalmat, akkor kinyomtatva színes kell hogy legyen mint egy link vagy hogy?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A link azért színes, hogy megkülönböztesse a szövegtől és jelezze hogy rákattintással elnavigálhatsz az oldalra.

A papíron ez nem fog megtörténni, így felesleges bármit is formázni egy linken.

Továbbá kell lennie egy irányelvnek, hogyan is néz ki egy szakdolgozat, azt érdemes követni.

2015. máj. 20. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy sablon alapján csináltam az egészet, de a linket magától kidobja linknek, és azért kérdezem hogy rakjam vissza olyannak mit egy szöveg?
2015. máj. 20. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ha megadtak egy formátumot, akkor azt kell követni. Amúgy csak simán kijelölöd a wordben, és leszeded róla az aláhúzást, meg beállítod a színt, mintha sima szöveg lenne.

Fontos, hogy legyen ott a letöltés dátuma, illetve wikipédiára, blogbejegyzésekre, fórumokra, internetes újságokra nem hivatkozunk, csak szakmailag elfogadott forrásokra.

Csak azért mondom, mert olvastam már pár olyan szakdolgozatot, ahol ilyen hivatkozások is voltak.

2015. máj. 21. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Azokra is lehet hivatkozni, ha a téma megköveteli.
2015. máj. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!