Úgy csinálnék valami hasznosat. Van valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom miért, de teljesen bepörögtem. Vagyis álmos vagyok, de olyan érzésem van, hogy csak időpazarlás lenne ilyen korán kidőlni... Szeretnék valami hasznos dolgot tenni. Még van más dolgom is, de az olyan, amit bármikor megtehetek, és aminek jelenleg semmi értelmét nem látom. Mit csináljak?2010. febr. 24. 22:12
2/7 anonim válasza:
Olvass a jobb agyféltekés rajzolásról, én épp azt csinálom
3/7 anonim válasza:
Én is a Vaklármát nézem :D
Szerintem nézz valami videót, vagy inkább átjöhetnél kitakarítani a szobát (:
4/7 anonim válasza:
írj egy saját dalszöveget és küld el nekem!
Vagy agykontrollal lépj ki a testedből és repkedj a házak felet, hasznos mert a tested regenerálódik, és élvezetes is.
5/7 A kérdező kommentje:
Takarítani csak akkor vagyok hajlandó, ha közben maxon szólhat a zeném :P Gondoltam, hogy olvasok valamit, de az elmúlt napokban annyi időmet töltöttem ezzel, hogy már betűket látok a szemem előtt :D Igazából most legszívesebben elmennék fényképezni, de ilyen sötétben még vakuval is nehéz... Talán majd festeni fogok, de ahhoz előbb le kell, hogy zsibbadjon az agyam. Tudtok valami jó nyugtatót? XD
2010. febr. 24. 22:39
6/7 anonim válasza:
számold meg, hogy hány szál hajad van =)
7/7 anonim válasza:
Ugrálj húsz percig a bal lábadon, majd húsz percig a jobbon, végül húsz percig mindkettőn. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!