Ballog kérdése:
Lányoknak szóló kérdés! Nektek bejön-e az ilyen fiú? 13/F
Figyelt kérdés
Rólam:
Belső: Szeretek zenét hallgatni, nagy humor, Romantikus/Bókolós vaok, jó suliba járok, nagyon barátságos, akármi történik én NEM sírok SOHA :D
Kedvenc zenestílusom a rap és a techno. Bulizós
Külső: 53 kg, 177 cm ( colos :3), a volt barátnőim szerint cuki, szemüveges, Öltözékem főbb dolgai: DC sapka, napszemcsi :)
Aki szeretne képet írjon ;)
2015. máj. 17. 23:50
1/5 anonim válasza:
"jó suliba járok"
Ez kit érdekel???
"akármi történik én NEM sírok SOHA"
Olyan nincs,hogy valaki nesírjon.Még ha srác vagy akkor is.Amúgy meg már sírtál mikor megszülettél.
De a leírasodból látni h még kiskölyök vagy,azt ajánlom hogy egy kicsit várj még a csajozással.
2/5 anonim válasza:
Küldheted a képet,írok véleményt ha akarod.
15/L
3/5 Roadkill válasza:
Bocs hogy közbeszólok(fiú vagyok).De soha nem sirsz anyádék temetésén hmm akkor menyire lennél kemyény ha.Na meg jó suliba jársz oszt én rosszba akkor mi van.NE EZZEl CSAJOZ.Világos nőj már fel.
4/5 anonim válasza:
Látszik az értelem a mondataidba...túl kicsi vagy még, ne foglalkozz ilyennel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!