Ez jó pénzkeresési mód?
Figyelt kérdés
Dolgozni nem tudunk még menni viszont én tudok gitározni a haverom meg énekelni. Szegényes családóbl származom szal még szülöktől sem tudok kérni.viszont most nagy álmom hogy a 4 éves szaráferdült nyaku gitáromateladom és veszek egy másikat ami szeben szolna.a gitár az egyetlen szorakozásom szoval még élvezném is:)tehát arról lene szó hogy aluljárókba meg a főutcén kalapoznnánk az jó módszer? van akinek tetszik ha jól játszunk?vagy csak elzavarnak a sünök?irjatok mert keveset vagyok netközelben.2010. febr. 23. 20:36
1/2 anonim válasza:
én a Budai Várban szoktam ilyen 20 év körüli pasikat látni gitározni, énekelni (akik nem csövesek, csak kell nekik kis pénz) a sok turista meg sztem csomó pénzt ad nekik =)
2/2 anonim válasza:
evés a puding próbája.
Próbáld meg, mit veszíthesz?
legfeljebb egy illúziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!