Első tetoválásomat készülök csináltatni. Mennyire fáj ezen a részen? (többi lent)
A közeljövőben szeretnék csináltatni egy nem túl nagy mintát a jobb alkaromra, közvetlen közel a kézfejemhez, de linkelek képet, hogy pontosan hova:
Vékony a karom, így a bőröm is azon a részen, így közel lenne a csonthoz is. Nagyon fájna szerintetek? Tetováltak véleményére külön kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés. Barátnőmnek van egy a bal csuklóján, azt mondta, hogy szerinte fájni fog, pont emiatt, mert vékony a karom.
Szerintem egyáltalán nem vészes terület, nekem elég sok helyen van tetoválásom, arcomon, fejemen, két karom, lábam, stb...Tapasztalatból igyekszem segíteni.
Én azt ajánlom, hogy semmi képp ne menj betegen, aludd ki magad előtte rendesen és egyél valami energia dús kaját, kávét, energiaitalt, alkoholt ne igyál előtte (másnaposan ne menj!!!:D). Ha ezeket betartod akkor az immunrendszered a lehető legjobb lesz aznap és sokkal kevésbé fog fájni mintha ezeket nem tartanád be. Sok sikert! ;) :)
Nekem van ott tetoválásom , vagyis lenyúl odáig, és nekem nem fájt ott! De kinek mi. És szerintem fájni nem fog csak inkább kellemetlen lesz , de tűrhető az érzés. Nem kell félni. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!