Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezhet a világ űrben olyan...

Létezhet a világ űrben olyan bolygó ami hasonlít a fantasy filmekre/elképzelésekre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, ahol pl olyan lények élnek mint az avatárban, orkszerűségekkel, elfekkel együtt? Meg az állatok is másképpen néznek ki stb.. És esetleg szövetségben élhetnek?

Szóval, számunkra fantasy de ott ez a normális..

Nem tudom értitek -e mire gondolok :D

2015. máj. 7. 22:44
 1/2 noname152678 válasza:
Ertem hogy mire gondolsz es gondold vegig az univerzum szinte vegtelen nem gondolom hogy mi lennenk az egyetlenek eleg irrealis gondolat lenne hogy csak itt van fejlett civilizacio. Szoval szerintem nem lehetseges hanem biztos. :)
2015. máj. 8. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:

nézz meg egy videót az univerzum méreteiről, és az evolúcióról stb.. akkor nem lesz több ilyen kérdésed!

Baromira be vagyunk korlátozva a földre, konkrétan hány olyan helyet vizsgált meg az ember ahol élet lehet, háát hivatalosan egyet se, mivel még a holdat se vizsgálgatta nagyon..se a marsot se a vénuszt, se semmit, persze ezeken a helyeken még a mikróbák is nagy dolognak számítanának :D de valahol el kell kezdeni, olyan jó feltételek az élethez mint ami a földön van tényleg egyedüli...A naprendszerünkben

2015. máj. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!