Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tumblr? Titeket érdekel olyan...

Tumblr? Titeket érdekel olyan tumblr ahol nimcs reblog?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen blogom van és nagyon örülnék pár új notes-nek.

[link]

2015. máj. 7. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem érdekel semmilyen tumblr.
2015. máj. 7. 10:41
 2/3 2xSü ***** válasza:

Jó lépés, de ettől még nem vált jóvá az oldal. Az idézet is tulajdonképpen egy repost, még ha nem is a rendszeren belül. Egysoros bejegyzések, azok is pontosan ugyanolyan sablonosak, semmitmondóak, közhelyesek, a legtöbb esetben – már bocsánat – hülyeségek, egy részük meg szimpla siránkozás, ami valahol persze érthető, csak éppen ez egy kívülállónak nem érdekes – főleg, ha nem tud rólad semmit –, meg téged sem visz előre. Jellegre pont olyan, mint a többi tubmlr oldal. Vagy a sorszámozás érdekes, de ha már használod, lehetnél következetes.

Néhány reakcióm:

> „Ha tudtam volna, hogy azon a napon beszélünk utoljára…”

Akkor? Akkor mi van? Ezzel nem mondtál semmit. Kiről van szó? Miért írod? Nem tudtam meg rólad semmit. Ha akarsz róla írni, hogy akkor mit tettél volna, akkor írd le. Ha nem akarsz róla írni, akkor ez is felesleges.

> „Mindenkiben van valami szép. Külsőleg is, és belsőleg is. Csak ezeket nehéz észrevenni. Magadban is, és másban is.”

Ez eléggé triviális, és annyira nem is igaz. Ha az ember kicsit is elgondolkodik a világon, másokon, elég könnyen észre lehet venni, hogy miben milyen pozitív tulajdonságok vannak. Aki a fenti gondolatot állítja, az maximum arról tesz tanúbizonyságot, hogy ő nem gondolkodik el a világon.

> Szerintem fel sem fogja, hogy ő mennyit jelent a számomra.

Ki? És akkor most mi van? Ettől én nem lettem okosabb, meg te sem.

> Értem én, csak éppen leszarom.

Közhely és teljesen negatív hozzáállás. Mások véleményéből rengeteget lehet tanulni.

> Belefáradtam abba, hogy folyton azt lessem, hogy másoknak mi a jó.

Ez megint olyan, hogy az ember jó esetben megtanulja, hogy mi az, amiben hallgatni kell másokra, és mi az, amiben – tudatában a saját igazadnak, érveidnek – nem kell.

> Nem fogom hagyni, hogy a félelmeim felülkerekedjenek rajtam!

Ehhez képest meg az egész oldal a félelmeidről és vágyaidról szól.

> A szeretet csak magányt von maga után.

Ez így meg hazugság. Oké, az ember egy depresszív időszakban láthatja így a világot, de ettől még a világ nem ilyen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Szóval oké, jó lépés, hogy nem másokat másolsz, de ha tovább akarsz lépni, akkor írd le a gondolataidat, a felismeréseidet, a tanulságaidat. Az még lehet, hogy érdekel egy idegent. Mert ez így ebben a formában nem érdekel senkit, akit igen, azt csak azért, mert a tartalom kellően üres, hogy bármit bele lehessen látni, így át lehet venni egy teljesen más élethelyzetre is.

2015. máj. 7. 13:38
 3/3 anonim válasza:

UNAAAAALMAASSS

tinitumblik, mint olyan...egymillió van belőletek :D

2015. máj. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!