Ki Charlavail Effron? és mitől lett ilyen híres?
Figyelt kérdés
Oké, most sokan nem tudják majd kiről van szó, de akik látták már képeit, a tumblr oldalát, azok tudják kiről/miről beszélek. Arra vagyok kíváncsi, hogy ő most Hayley Williams (a Paramore együttes) valamilyen rokona? Vagy mitől híres ez az lány, mit tud?:D Oké szép fotói vannak magáról és a barátairól, meg tulajdonképpen egy szimpatikus kreatív csaj, érdekes kis dekoratív kézművességben éli ki fantáziáját, de ezen kívül, hogy lett ilyen baromi híres és honnan ismeri Hayley Williams-t? Tudom, nem ez életem értelme, hogy megtudjam, de mégis. Ki ő? A netnek ekkora ereje van, hogy ennyi erővel, ha mindent stílusosan és jól csinálok, ilyen baromi ismertté válok? Nem tudom felfogni..
Bocsi, csak most ezen kattogok
Válaszaitokat előre is köszi!
2015. ápr. 22. 23:06
1/1 A kérdező kommentje:
Egy kis segítség, akinek névről nem ugrik be. Róla van szó: [link]
2015. ápr. 22. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!